Ska man göra det, ska man göra det ordentligt

Har varit sjukt dålig
på att uppdatera... Men tänkte göra en sammanfattning av helgen.
Fredag var det självklart hoppträning på Romario, Som gick helt okej. Markarbete med lydnad kan man väl säga.. Och vad är vi inte bäst på om inte prydlig ridning... Haha
Sara och jag tog oss hem för att bara ta det lugnt. Jobb väntade för sara i lördags så hon sov och jag kollade på någon film innan det även va läggdags för mig.

Klockan ringde ganska tidigt i lördags eftersom jag skulle upp och köra lite bil med pappa. Gick jätte bra så nu ska jag nog börja ta sakerna på allvar och boka dom sista sakerna. Körde upp till stallet och red lilla Dragonite och en promenad med Romario. Snabba ryck till systemet för att sen åka hem och fixa mig för middag med Sabina, Rebecca och Sara. Vidare till Magenta lite senare för "avskedsfest" för Boel som åker till Australien. FULLT ÖS vill jag lova. Inte skulle vi hem när krogen stängde utan vi drog på efterfest hos Patrik.B på kungsholmen. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den efterfesten.... Men alla va döda när vi väl va framme ialla fall. Direkt ifrån efterfesten ruttad som man är(eller inte) åkte jag till stallet för att ha match med ponnycups laget.

Tyvärr match med förlust men det är bara att kämpa vidare! Trött tjej åkte för att bara däcka i sängen... och då menar jag ordagrant däcka.  Va lagom glad på måndag morgon när klockan ringde 05.30.





Ellen och Sara eehmm, vet inte..

Jag och Romario



Som jag hade dig förut



JAG DÖR!


Hur fan lyckas vi?



Ta din plats i kön

Igårdagen va fan en klass för sig.
Vaknade ganska så tidigt för att köra en sväng med pappa, gick skit bra. Körde ner till stallet för att rida lite på Romario och fina lilla Dragonite. Tog mig och för att duscha och fixa mig inför kvällen som skulle börja med middag och förkrök hos Sabina. Det gick som planerat och fan förkrökade vi. Senare åkte vi vidare in i stan för att fira Miranda som fyller 20 idag och sen liten avskedsfest för Boel som ska flytta till Australien om en vecka.
Det blev Magenta för hela slanten för att sen dra vidare på efterfest hos Patrik som precis har flyttat ifrån hölviken till stockholm. Blev inte mycket sömn innan det va dags att åka till stallet och ha p-cup.. Så nu är man lagom pigg och imorgon är det ännu en vecka med jobb...


Jag har en ganska skön uppvärmning för krogen.


Smäll ballonger med sexställningar

Sabina övertaggad!


Rock and fucking ROLL

Känns som om jag har flyt nu! Eller INTE! Glad över att det är fredag och snart helg. Men att mötas av översvämning på jobber och att petra är sjuk gör denhär dagen ännu LÄÄÄNGRE! Får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Igår kväll va en klass för sig. Jag och sara tog oss hem själva efter att jag hade bråkade med Mamma för att hon inte skulle åka och hämta oss. Det är inte varje dag ni måste övertala eran mamma att inte komma och hämta er. Som sagt jag åker typ aldrig komunalt mer än till och från krogen... Det vill säga nästan aldrig.
Åt typ natt middag när vi kom hem, och eftersom båda va sjukt trötta kunde samtalsämnet bli vafan som helst. Vi pratade om allt tex att kille i saras klass smörjer in pungen med vaselin för att han får skavsår.
'
Nej jobbet kallar!



Det finns hopp

Är sjukt trött efter att jag har varit hur duktig som helst(A)
Jag som typ aldrig städar och tvättar har gjort både och idag! Helt otroligt..känner mig dessvärre som en hemma fru(utan man och barn) Avslutade kvällen med att försöka kolla hela derbyt men pappa vägrade slå över så jag fick vänta och se sista perioden... Som inte va något att se.
Måste duscha nu innan jag somna..


Jag och lilla claes



Veckan hjödpunkt!

Har varit sjukt trött under veckan men avslutade med en utgång till Magenta med Sabina . Och för att ha haft något planerat så hade vi sjukt roligt! Söndagen började jag med att coach Hufvudstas ponnycups lag. Gick inte så bra, men det va fler än jag som hade varit uppe hela natten.... Tog en sväng förbi MAX med mamma innan vi åkte till solna hallen för att kolla på fotbollsturnering med korpen lag. Asså det va nog det roligaste jag har sett!





En vis kvinna skrev en gång(Sofie Gauw)

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte''
Och lite smärta bakom "det är lugnt".


Man kan ju inte mer än bara hålla med...


Utan gränser.

vilken jävla diss! Bara för att jag är snäll är jag inte dum. Byt kapitel och gå vidare..

Är trött på att alltid vänta. Så idag blir det storslagen utgång.. Kanske hinner förbi kista och köpa ett par nya skor. Ska även försöka hinna köra lite så det där jävla körkortet blir av. Tror däremot inte att pappa är så sugen på att köra idag eftersom vi ska ha gäster.. Så vad passar inte bättre än att jag går ut(A)

Nej dags att ta sig en dusch och bege sig till stallet för att pyssla med Romario.


Sick world

Ligger i sängen och har sjukt svårt att sova. Som vanligt sätter man på datan och tv då istället för att bara ligga kvar och vända och vrida på sig..

Åt som sagt middag med Frida idag i kista och som vanligt hittade jag inga kläder. Satt och pratade om allt som igentligen inte vill erkänna om sig själv. Men vad är inte bättre än att bara känna sig bekväm och kunna säga allt man känner. Eftersom att båda va ganska trötta så blev det ganska tidig hemgång. Men nere i garaget ska man ju betala biljetten innan man kör ut och då stod det en tjej och kollade ganska skumt på oss när vi betalade. Och helt plötsligt tog hon mod till sig och frågade om hon kunde få pengar till parkeringsbiljetten. Hon va fast i parkeringshuset pga att hon inte hade en krona.. Hahah vem är så dum att åka in i kista och parkera utan pengar. ännu roligare att hennes kompis kom springande efter oss för att ge tillbaka en krona hon hade tiggt till sig.



Come and go

Väldigt skönt att vara ledig idag!
Igår kväll låg jag och kollade hockey ist för att va ute och roa mig.. Har man blivit vuxen när man väljer lugna hemma kvällar framför fest?
Sverige förlorade mot USA jävligt segt men det är inte så mycket att göra åt. Led verkligen med dom!
Snackade lite med syrran som satt i min säng och kollade sista perioden innan jag sov en timme för att sen se finalen mellan Kanada- Ryssland. Vilken jävla match! att vända från underläge som 3-0 till 3-5 i den sista perioden är jävligt starkt.
Sov ganska gott resten av natten och vaknade inte förens vid 3 när mamma ringde och väckte mig. Har inte gjort ett skit på hela dagen... Är det så man ska tillbringa sina lediga dagar?
Nu blir det duscha och fixa mig lite. Frida och jag ska åka och äta middag i kista och förhoppningsvis hittar jag även några kläder. Inte helt lätt för mig som är så jävla kräsen.



Hahahhaha! Ur Pankis album på FB.



nostalgi

Min mamma är grym! Hon har tagit lite ledigt under jul för att vila upp sig men är hur snäll som helst som har gått upp varje morgon och kört mig till jobbet. Kan nog tacka henne till att jag har orkat jobba denhär veckan, för som sagt har det varit tungt!

Har hållt tempot hela dagen vill jag lova. Jobbade 7-16, direkt efter jobbet så klippte jag Jenny som skulle på fest. Strax efter det va det bara att byta om för att trimma lite dressyr för Nina som ska sluta. Sjukt tråkigt, men som tur bor hon inte så långt bort. Romario va helt otroligt fin! Och nu har man fått tillbaka känslan och förstår varför jag ingentligen krigar så för att komma någonstans i ridningen.  Mamma och syrran va även och köpte ny hjälm till mig eftersom jag dundrade av Romario på senaste tävlingen. Dom säger ju att man ska byta hjälm så fort man har ramlat av och slagit i huvet. Ska införskaffa lite andra saker också, satt och spana på Kingslands hemsida idag....Helt sjukt snygga saker!

Har funderat länge på att söka till ridledarutbildningen på strömsholm. Och har haft ganska hög prestationsångest över det. + att det är svin dyrt, eftersom jag har en häst att betala också.  Men jag har då bestämt mig för att testa! Så nu är det bara att trimma och ladda inför ridprovet som är intagningen....... 

Nej har inte tid med att sitta här, ska kolla klart på bronsmatchen i JVM.



Romario och Jag ifrån söndagens hoppträning.



Tröttmössa

Krigade för att va uppe och kolla på Sverige-Ryssland igår. Jävligt segt att dom förlora när det va så jävla nära! Dom förtjänade verkligen att komma till final. Lider verkligen med dom.
Gick och la mig så fort Frida hade gått hem. Klockan ringde lite senare, man har ju ett jobb att sköta. Jobbade som tur va bara halvdag, så Patrik(min bror) kom och hämtade mig så fort jag hade slutat. Åkte hem och sov, och vaknade runt 6 åt lite och snackade med mamma, pappa, patrik och lisa innan jag letade mig tillbaka till sängen. Är sjukt trött just nu, kan bero på att jag sover så dåligt. Imorgon blir det jobbet 7-16 sen ridpass på Romario sen om jag hinner så ska jag nog införskaffa mig ett gymkort..


SOMMAR!



måndag

Har precis ätit lunch.. Så nu är det bara halva dagen kvar. Ska rida på favoriten innan jag åker hem, sen hade jag sett fram emot jvm semifinalen ikväll, men jag vet inte om jag är lika sugen längre. Helt sjuk hur duktiga dom är! Hoppas verkligen att dom vinner hela skiten. 1 timme kvar på rasten så jag kanske ska sova en stund.


Tufft

Ibland kan livet va jävligt tufft! Och jag är på den tuffa punkten nu, vilken start på 2011 va..
Jag har fått sjukt bra erbjudande idag utav några som stöttar mig sjukt mycket. Men på något sätt har jag svårt att ta till mig alla goda ord och tjänster folk ger mig. Har många gånger funderat på att flytta ifrån stockholm för att starta om på nytt. Men svårt att bara lämna allt och börja om på nytt.. Är nog mest rädd för vad som går förlorat. Hade även en stor kärlek i livet som jag har till och från förnekat. Men att inse försent att det va verkligen något jag älskade hjälpte mig inte mer än att släppa en del tårar.



hur dum..

kan jag vara!
Måste ju erkänna att jag har blivit så sjukt lurad...Hur jävla dum kan jag bli?!
Tillbaka till ruta ett...


Nytt år och alla blir äldre.

Började med att Världens bästa häst blev 20 år igår. Äldst men bäst drag i !
Idag började dagen men att pappa fyllde 60 år!

Så stort Grattis till Pappa och Romario Shetan!


 




2011 hur ska detta år gå?

Efter en ganska sjuk kväll/natt igår så fattar jag inte hur jag kan må så bra idag.

Man är ju ganska stolt över Sveriges JVM lag. Slog Kanada igår på straffar! Helt klart värt att fira! Så fram med skumpan och sen drog det igång. Alla brudar tog en sväng till kungsholmen där vi trodde det skulle vara drag men icke! Gick in och drog igång festen som hade dött men bittra människor är inte riktigt såna jag umgås med så vi drog ganska snabbt. Försökte få med alla fyllesvin så ingen blev ensam. Tog oss så småning om till sumpan efter en jävla massa roliga incidenter på vägen. Runt 7 tiden på morgonen kom jag hem ganska nöjd! Somna ganska så omgående.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus