Fredag och äntligen helg!

Äntligen fick jag sova ut! Hade ställt klockan på 10, men kom inte upp förens kl halv 12. Gick upp utvilad och ganska så nöjd, inte vet jag varför men de är väl för att jag fick se oasis i onsdags och de sitter väl i tills nästa år vid denhär tiden..
 
Gick ialla fall upp med täcket runt mig, satte på duschen med kockhett vatten och gick ut och tog en macka.
Tillbaka in i badrummet, tog en dusch och sen vare bara att skynda sig innan mamma skulle hämta mig så vi kunde åka till banken och hämta ut pengar på mina fonder.
Åkte i alla fall till solna tog ut lite pengar och gick sen och mötte fanny och köpte en kalender så de blir lite ordning på mitt liv igen.
Kirrade cigg åt fanny och sen körde mamma mig till skolan, där jag skulle träffa caroline för att jobba på ett arbete på bröllopsuppsättnings lektion. Det gick ganska bra så vi är snart klara.. Eftersom vi skulle på bröllops mässan på grand idag så gick vi ner till ica och köpte lite att äta.  Gjorde klart arbetet och sen åkte vi in till stan och kollade lite innan vi gick till grand.

Fan vilka fina ringar, kläningar, tårtor mm! När man gick där på mässan ville man bara gifta sig, mihi!
Man blev i alla fall lite sugen.
Caroline, Linda, Jessica och jag gick där i från efter någon timme. tog tunnelbanan till solna för att gå och leta efter en present till mysan som ska ha middag imorgon :)

Kvällen slutade framför tv med mamma och pappa för att kolla på lets dance.
Dax att gå och lägga mig så jag orkar vara uppe hela natten imorgon .


           min nya kalender och mässbiljetten


Oasis- dont look back in anger

 
LOVE LOVE LOVE THIS


Helt slut!

Nu är jag äntligen hemma, i min säng med datan i knät. Har gjort massor av saker idag men kom precis in efter ha gått en promenad med Christoffer och tidigare hoppat med min prinsessa.
Det gick helt okej idag, bara att hon hade typ bestämt sig att få av mig idag. Men de gick bra endå. 
Det blir bara bättre och bättre för varje gång som vi tränar, och de är ju posetivt så jag har inte gett upp än.
Efter en lyckad träning kom jag hem och mötte Christoffer och tog en promenad till statoil och tillbaka. Alltid lika roligt att träffa honom :)
Nej , Nu blir det SATC och sen sängen för min del. Banken med mamma imorgon och sen skola från halv 1 till typ 8 på kvällen , ska på någon jävla bröllops mässa.


        
Jag och La Lune/ Jag från nyår 08/09


Lycka på hög nivå

Efter en hel lyckad kväll i globen kollandes på Oasis så gick vi hem till caroline och åt nudlar och sov.
Vaknade lycklig och jävligt trött kl halv 11. Som vanligt är jag skit seg på att vakna, och det gick inte snabbare av att jag va på konsert.
Vi gjorde i alla fall oss i ordning och gick mot max för att äta lunch innan vi skulle gå till skolan och leta praktik.
Fixade lite och sen åkte jag hem och caroline skulle till stallet.
Sitter hemma och kollar på One tree hill innan jag ska bege mig upp till Beauty och träna lite.




Liam Gallagher


Give me!



28/1 och Oasis spelar i stockholm!

Onsdag och bara 2 skoldagar kvar. Dagen har varit lugn och skön. vaknade i tid för en gångskull, Gick upp duscha och fixa mig för att möta caroline innan skolan. Ingen vanlig dag idag, vi hade yrkesprofelering så vi va uppe på mode hela förmiddagen och gjorde papperskläningar. Skit tråkigt men våran blev skit fin!
Dax för lunch så vi började gå mot subway men slutade på food court som vanligt. Efter som alla sa att de va sista dagen för oss att äta där så blev det wook idag också (A)
Tog en tripp förbi lilla gatan för att caroline skulle lämna in en bild på hennes tattuering.
Gick sen tillbaka till skolan för att duka upp fikat till hela skolan, eftersom jag och caroline är friendsare :)

Kvällen kommer jag tillbringa i globen, Äntligen har de blivit onsdag och Oasis !
vet att ni är avensjuka(A)
Nu måste jag springa, så jag hinner möta caroline och äta lite.



Sex And The City

Efter att jag hade fått beklaga mig lite för Caroline om hur dålig min morgon hade varit så blev dagen genast bätte.
Gick och åt lite med Caroline, Agge och Maria innan de va dax att gå tillbaka till skolan för kundpass.
Först klippte jag en liten pojke, och sen kirrade jag mina tävlingsdockor. Färgade min herrdocka med slingor i röd nyans. Skit fint blev det. Sen satt jag och snacka mellan färgningarna med alla möjliga. Mot slutet av lektionen så blev det kaos i klassrummet om en jävla skit sak. Onödigt bara att anklaga någon som du inte vet säkert att hon har gjort vissa saker..

När vi väl gick där ifrån så skulle caroline hem och jag och isbelle skulle mot pendeln så hon kunde åka till Dennis och jag hem. Kom hem och bytte om direkt för att åka till beauty för att kirra lite med henne idag. Gick SKIT bra så min dag slutade ialla fall helt okej, även fast en morgon kan förstöra så mycket. Nu sitter jag i min säng och har precis snackat med patrik och ska kolla SATC och sen lägga mig så jag kommer upp imorgon... Har bett mamma, agge, maria och Caroline att väcka mig så nu jävlar!

      

sommaren -08



 



Tidiga tisdagar är inte min grej, inte tidiga dagar överhuvetaget.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska sluta så man kan gå och äta lunch. Antar att det blir food court idag eftersom vi inte kommer få äta där något mer från och med nästa vecka. Snåla jävlar som inte kan låta oss äta där.

Morgonen va som gårdagen, Försov mig som vanligt men jag förstår inte hur jag lyckas. Måste be mamma väcka mig på morgonen annars kommer jag väl missa hela dagen imorgon!
Gick ialla fall upp och fixa mig lite snabbt för att åka och möta Caroline, men slutade i alla fall i datasalen. Har gjort lite nytta och skrivit ut min novell och novellanalysen så man får väl belöna sig genom att skriva i bloggen lite..


Nyår 08/09
FV: Ellen, Miranda, Sara, Sabina, Jag, Caroline, Isabelle, Maria, Amanda och My


Jag hatar att jag älskar dig.

Kom precis in efter ha mött syrran vid bussen.
Dagen Började inte lika bra som den sluta... Försov mig rejält, vaknade av min lilla Theo kl halv 12 när jag igentligen skulle gå upp kl. 06.30.  Man blir sådär lagom glad av att försova sig och behöva stressa när man vaknat.
Aja, inte så mycket att göra åt. Åkte i alla fall till skolan för att gå på frisör tekniken, som idag var egen hårvård. Klippte Carolines hår lite, och sen färgade Caroline mitt. Ville ha chokladbrunt, och det blev de! Jätte fint dessutom.
Färgade min tävlingsdocka innan vi slutade. Och sen tog jag och Caroline en promenad till huvudsta där Caroline skulle hem och jag vidare ner till Romario.
 Efter några timmar med Romario, Camilla, Pernilla och Sabina så skulle jag ta en promenad till solna för att åka hem, Men istället tog jag en promenad med Caroline en stund, åkte hem med bussen mötte Christoffer och tog en promenad hemma och sen kom jag äntligen hem runt 22.
Och nu sitter jag i min säng, har precis kollat på SATC och ätit gurka.
Snackade även med stackars Jimmy som är super sjuk :( Krya på dig vännen!
Nu ska jag sova så jag inte försover mig igen!



FV: Frida, Sabina, Caroline, Jag, Fanny, Isabelle och Sofie. Som-08


Tro aldrig på allt du hör.

Gårdagen blev lite stressande så jag hann inte blogga. Men jag åkte i alla fall upp till huvudsta för att hjälpa Linda vid 11 för att sen åka hem och duscha för att åka till jobbet. Från 16.00 till 01.20 jobbade... För att sen gå hem och lägga mig tänkte jag. Men nejdå, Åkte till huvudsta för att möta Caroline och Bex och sen gå hem till matte för att dricka lite vin. Var där i några timmar, sen gick vi till max för att äta lite. Va hemma runt halv 5.

Vaknade imorse kl 11 för att gå ner till stallet för att coacha mitt ponnylag. Kom hem runt halv 6 och nu sitter jag och kollar på tv och bloggar. ska städa rummet och klippa mamma innnan jag går och lägger mig, Är dessutom piss trött så jag vet inte hur jag ska orka allt de.


Dagens outfit:


 

 

 Jeans:  miss sixty ifrån salt
Jacka: Zara
Halsduk: H&M
skor: Scorett



one time is no time

Efter gårdagens promenaden med Christoffer fram till halv 2 i natt, så va jag lagom trött när jag skulle gå upp imorse till skolan. Kom i alla fall upp efter många "snoozningar", och pallade mig till tåget och sen till bussen. Lika snabbt som jag kom till skolan så va lektionen slut ... eller hade bara idrottsteori idag som höll på i typ 15 min och dom 15 min stog jag och snacka med Andreas. Sen var de lunch och som vanligt så gick vi till food court. Efter vi hade ätit klart så va de 1 timme innan vi började igen med bruduppsättning, så vi tog en tripp till lilla gatan och beställde ny tid för tattuering till mig.  
Fortsatte tillbaka till skolan för mer lektion , slutade tidigt men stannade kvar i skolan och snacka lite med Alexandra och Liz . Sen fortsatte vi till solna för att shoppa lite åt mig. Det blev ett par jeans från mizz sexty, underkläder från pieces och en gul tröja från H&M.

Kvällen tillbringade vi hos Mattias först för lite förkrök innan vi skulle dra till Västerhaninge till Fanny. Skit trevligt hade vi, men tyvärr så va vi tvungna att åka hem med sista tåget, inte så pigg på att betala taxi där ifrån.
Nu är jag hemma efter en timmes tågresa, kollar tv, bloggar och pratar med min syster.




Jag och min lillasyster Sara.



 



Du är för galen för mig, Nej jag galen i dig. Det är skillnad!

Ingen praktik, ingen skola. Skulle gå upp för att möta Caroline vid solna för att äta och ta de lungt. Eftersom vi inte har någon praktik så har vi inget mer att göra än att leta praktikplats och se glada ut. Vi hade planerat att kolla på film med Micke och Dan men de sprak, så vi letade vidare efter praktikplats innan vi mötte Fanny och My som va ute och kolla lite. tog sällskap med dom och handlade lite kläder och skor. Eller rättare sagt Caroline handla och vi kollade på, För lönen kommer inte förens imorgon. Åkte hem när Caroline och My skulle fortsätta mot stallet.
Nu sitter jag och laddar innan jag ska träna med min häst vid 19:30.

Dax att byta om och gå ut med Theo innan jag ska åka .


Lika barn leker bäst


jag lämnar inte alltig för inget, jag lämnar honom för dig.

Onsdag och halva skolveckan har gått, Skönt!
Dagen har varit lång men slapp. Började med friendsföreläsning och sen snacka med alla friendsare. Åkte sen och åt lunch med Caroline, Tobbe och Stoffe. Dom jävla idioterna hade glömt bort min mat så när alla andra hade ätit klart så fick jag typ min mat... Äsch lunchen va trevlig så länge den vara, Tobbe och Stoffe skulle tillbaka på någon jävla fordons grej.

Jag och Caroline gick upp till skolan igen och skulle kolla på redovisning som 3:orna skulle visa. Efter de hade vi 1 timmes hål, där vi försökte roa oss bäst vi kunde med vindruvor och chocklad. som vanligt lyckas vi alltid så timmen gick snabbt. historia på schemat uppe på mode, tog inte så lång tid men en het diskution hann de bli.
Kan tjejer bli poliser och tas dom på samma allvar som killar?
Historian slut och då vare bara dax att bege sig till stallet för att rida. Gick ganska bra även fast min häst hade damp!
Kirra lite med romario innan de va dax att möta Caroline och Frida och gå en promenad. Idag blev de inte så mycket promenerande utan vi gick till solna is och snacka med Fridas päron och sen fastna vi där framför alla heta hockeygrabbar... Nej men jävlar vad sexigt det är med hockeykillar! Inga namn nämnda (A)
Åkte hem, kirra lite och la mig i sängen framför datan och tv.

Imorgon är det chilldag, Ska käka lunch med Caroline och sen ska vi träffa Dan och Micke kolla lite film tror jag... och sen ska jag iväg och träna med Beauty.

Dagens outfit:




Jeans: salt
t-shirt : H&M
tjocktröja: vero moda
Jacka: Fjällis
Skor: stadium(nike)


Snagg ger Ragg

Hade knappt hunnit somna innan det var dax att gå upp.  Som vanligt på tisdagar så brukar jag börja halv 12, men nu har dom bytt schema. Lagom roligt att dom har tagit bort alla sovmornar, och tvingar upp oss tidigt igen..
Kom i alla fall upp och till skolan blev det, Samhälle som första station och de gick snabbt. Sen va det dax för lunch som vanligt blev det wook, och sen svenska innan kundpasset.
Eva är förtfarande sjuk så de betyder bara en sak, Slappa!

Dennis skulle komma och snagga sig hos caroline så det började fint att springa ut och möta grabbarna grus.. Micke, Dan och Dennis. Sen va de ju bara en ren överraskning att du va i skolan också, eller ska man kalla de överraskning?

Efter Dennis fick sitt snagg så visade vi grabbarna runt innan dom skulle åka tillbaka till skolan, caroline och jag fortsatte in i salongen för att tvätta håret och göra lite inpackning på varandra. Innan lektionen var slut plockade vi ihop och åkte mot huvudsta, snäll som caroline va idag så gjorde hon mig sällskap till västra. Säger bara de, herregud vad roligt man kan ha bara av att åka 3 stationer med tunnelbanan!

Tur att du kan få mig att le när ingen annan kunde.


only one i can trust


Jag lät dig få som du ville.

Ge aldrig din själ till någon du trodde skulle ta hand om den.
I flera dagar har jag gått och funderat på om de bara är jag som tror de eller om de verkligen är så att folk tycker om att såra varandra?

Du bad mig att aldrig nämna något, jag höll vad jag lovade. Men gjorde du? Nej, tydligen inte.
Har alltid trott att de är mitt fel alltihop men för några timmar sen började släppa skuldkänslorna. Till en vis del så ligger de som hände på mig, men allt kan du inte skylla på mig. Jag höll vad jag lovade och mer än så höll jag.
Att jag har pratat gott om dig, försvarat dig när någon pratat illa om dig och aldrig insett att alla omkring mig hade rätt.
1 misstag klarar jag av, men att sitta och läsa de du skrev och inse att allt är en lögn, är värre än om någon skulle dra en kniv genom hjärtat.
Du sa att: "jag kommer nog välja rätt ska du se", och jag litade på dig som vanligt. Men om du inte menade de eller om du visste från hela början att de skulle bli såhär, så kunde du åtminstonde vara ärlig och bara se mig i ögonen och säga som va!

Jag ångrar de aldrig men jag skulle aldrig göra om det.



Från toppen till botten.

Jag hoppas att du märker samma sak som jag precis märkte.

Så klart började jag dagen med att försova mig, eller min klocka ringde inte så de va inte så lätt att vakna.
kastade mig upp från sängen fixade mig och klädde på mig innan jag sprang till bussen. 30 min senare var jag i skolan och inne på svenskan och jobbade med nått onödigt skit. 20 min senare va de dax för lunch och som vanligt blev det wook på food court. Frisörteknik som avslutning på dagen. Eva va sjuk så det fanns inte så mycket att göra så jag tog de ganska lungt, färgade min tävlingsdocka och slingade carolines hår, det blev jätte fint!

skolan slut och de va dax att åka till huvudsta för att kirra med Romario. Mot tunnelbanan för snö njuter jag bara av om det kommer mellan 1 december och fram till 10 januari... tunnelbanan bjöd på en överraskning, träffade Dan som satt och väntade på att åka till jobbet. Caroline och jag tog sällskap med Dan tills jag och Caroline och jag va tvungna att gå och plikten kallade på Dan ;)

Åkte hem, åt lite, pratade lite med jimmy och kollade på idrottsgalan medans jag kollad lite på facebook. Inte så trevlig överraskning!





Like a bomb

Att vakna en kvart innan bussen ska gå till skolan är ingen hit när man är dödstrött. Kastade mig upp ur sängen för att sätta på mig kläder och hinna borsta tänderna, och gick ner till bussen. Idag skulle vara en lugn dag men glömde att de va prov efter lunch.
Mötte Caroline på bussen, påväg till idrotten. Ingen av oss skulle va med idag, så vi tog en promenad runt lötsjön och förhörde varandra på provet. På vägen runt sjön såg vi en anka som va albino, skit sött va den.
Möte sen Sandra för att äta på food court innan de va dax för ekonomiprov på löfströms med Frank som även gick sin sista dag. Även fast jag hatar honom så blev jag fan tårögd när han kom med kostym och slips. Nog om provet och Frank jag klara det i alla fall.

Trötta som fan och flippade så gick jag och caroline hem till henne för att gå ut med hennes hundar  en sväng, sen tog vi en promenad ner till stallet för att kirra lite. Kvällen avslutade jag framför lets dance och sen runaway bride med familjen.

         
Min lilla Theo




 



Varför vakna när man endå ska gå och lägga sig..

Vaknade, duschade och trallade till bussen för att möta caroline vid ollan kl halv 11. Praktik letande på g och de gick ganska så bra bara att man inte får vara för kräsen. Käkade lite på food court innan vi tog carolines stegräknare och gick mot näckrosen, gick runt där en stund och hälsa på maria bland annat, sen gick vi till solna, och avslutade hos Pera i huvudsta. Sen va de långt kvar innan vi hade något mer att göra så varför inte åka till rubecka och hälsa på micke picke.
När vi väl va där efter ha sprungit som galningar till bussen, så träffade vi massa roliga människor. Inte konsigt för typ hälften av halva jordens befolkning gå på rubeck, känns de som i alla fall.

Senare på dagen tog bussen oss till sollentuna station och sen tåget till karlberg som tog oss tillbaka till sumpan där de va ica maxi dax innan jag skulle till jobbet och caroline till Bettan.
Tog mig så småning om till jobbet och de va ganska så lungt, så de va bara att sätta på sig rullisarna och börja åka.
tack o lov så slutade jag lagom tidigt idag så jag snacka lite med jimmy och sen åkte jag hem .. och nu sitter jag och äter mat mitt i natten.


Micke och jag i sollentuna


Lev ditt liv på ditt sätt, blanda inte in mig.

Klockan stog på 06:00 imorse men som vanligt vet jag att jag aldrig vaknar när jag behöver gå upp så tidigt, så kl 7 ringde caroline och väckte mig. Så det var bara att gå upp ur min varma sköna säng och klä på sig. Chillkläder blev det idag, tyvärr inga bilder.  Va i skolan på historian, skrev prov. Sen var det dax för "fruktstund" eller vi skulle rättare sagt kolla på filmen från våran modevisning.

Sen va de lunch och frisör lite hårfärgning för min del men de blev dock inte så mycket gjort, gick mest runt i skolan och lalla. Tog med mig Caroline och gick mot huvudsta, hon skulle hem och jag skulle ner till Rompan och kirra lite.
Kvällen va lugn och skön och nu sitter jag hemma i min säng där jag hör hemma, ska snacka lite med mina päron om dom har hittat någon lägenhet som passar mig. Morgondagen blir "rullande" lugn om de inte är för mycket folk på jobbet .




Memme,Marren,Kakan, och Agge på älvsjömässan -08


Rulla på en tisdag

Hur kan jag redan vara trött på skolan? jag har ju bara gått 3 dagar.

Gick upp imorse för att inte gå till skolan faktiskt utan att åka till stadshagen och möta sara för att gå och jobba lite , eller rättare sagt testa om jag passade för de jobbet jag möjligtvis skulle få. Och de gjorde jag , de va skit roligt!
För er som inte vet så är de inget vanligt jobb, utan man är servetris på rullskriskor. Så de är lite klurigt hur man ska kunna åka på grillorna och kunna servera drick , men kul  va de:D
Så nu har man ett nytt jobb och börjar redan nu på torsdag.

Efter de tog jag en tripp hem till skolan och skulle möta caroline och gå och berätta för min mentor varför jag inte kom imorse. va kvar i skolan till 4 innan jag skulle hem och åka till Beauty och kirra lite , hon va skit fin idag så jag är nöjd för dagen . men lär ha träningsvärk imorgon!

          
Dagens outfit:
Tröjor: Gina
leggins: H&M
Knästrumpor: Bik bok
Skor: Belle shoes
Jacka: Zara för 2 år sen
och min nya frisyr!


Dag SEX

Dagens samtalsämne har var sex och åter sex. Började med att försova mig som vanligt till skolan.
Kom till skolan tillslut och gick in på svenskan men fick inte mycket gjort. Snackade bara massa skit med caroline.
Frisör lektionen var lagom roande. Bara en jäkla massa snack och planering, men som tur fick vi sluta tidigare så jag passade på att klippa mig...igen(A)
Blev jätte fint, om jag får säga de själv!
Åkte upp till Rompan och kirra lite med honom och snacka lite med Louise innan jag gick för att möta Caroline för en liten promenad. Som vanligt kan jag och Caroline roa oss när som helt och var som helst, och som sagt så var sex på samtalslistan. Träffade Camilla, Tobbe, Linn och stoffes pappa på vägen till ica maxi där det blev vindruvor och loka . Mhm, min loka fanns med inte carolines så hon fick typ ett utbrott, Haha! Hon blev så jävla arg så hon va tvungen att Pippppp!
Ibland önskar jag att jag bara kunde ha meningslöst sex med dig utan att känna något alls!
Va ska man säga, dagen har varit galen och blev inte lugnare av att snacka om sex och dig!
När man väl var hemma och var tyst så började min favorit serie, sex and the city. sex var verkligen dagens ämne.




What is done by night appears by day.

Lova aldrig något du inte kan hålla, säg aldrig något som bör va osagt, gör aldrig något som du kommer ångra.
Hur kan man känna att man förlorat någon när man knappt haft de?
Har försökt styra mig igenom mitt lv , men de har tydigt visat att de bästa är att bara släppa ratten och låta livet styra sig själv. Lycka hittar man inte utan lyckan hittar dig, medans lyckan letar efter dig försöker du leta efter någon som du tror är ditt lycka och istället blir du sårad.
Jag vet att jag inte kan styra mitt liv eller ditt, Men jag saknar dig S!


when i first saw you

Att vakna på morgon och känna att de inte är min dag . Började med att gå upp och fixa mig för att ta mig till Beauty och kirra henne för att åka till huvudsta och träna för Linda, Äntligen! Men som sagt imorse så visste jag redan att de inte va min dag. Så hon började med att göra min dag ännu värre. Linda fick komma till oss istället och vi avslutade dagen med några tårar och ett leende till slut.

När man är sjuk, trött och bara inte mår bra så tycker man så synd om sig själv och tänker bara på allt som är mindre bra. självklart mår man inte bättre utav de, med de är sånna tankar man måste våga tänka, Också!
Hur kan du få någon att må så bra utav att bara kolla på en och le?


         
Beauty Ma Lee


´My best friends girl´

Roligaste med att vara sjuk måste nog vara att bara ligga i sin säng och kolla på en massa filmer, som både har sätt miljoner gånger eller inte sett alls.

Vaknade ganska så tidigt imorse eftersom jag hade lova Linda att komma och hjälpa henne vid 11. Pallade mig upp, kasta på mig lite kläder och borstade tänderna mer han jag inte innan bussen gick.
Va klar runt 1 men kom aldrig iväg förens halv 3. När Linda och Nina underhåller så kommer man ingen vart. haha 
Nog runt 3 kom jag äntligen ut till min Beauty som va lagom pigg idag. Kirra lite där ute, snacka med Pankis, Viktoria och Mickan innan de va dax att åka hem och vila igen. Mhm ser fram emot.. Inte.
Missade min planerade utekväll med Camilla och Pill tyvärr, jag som hade sett fram emot att gå ut med dom ikväll. Aja, Banga deppet och fixa peppet! så nu ligger jag i sängen min och kollar film och äter gurka .
Ska försöka sova tidigt om Christoffer kan komma hem någon gång idag!

Skit bra film som jag inte sett tidigare , en kärleksfilm är behövlingt när man ligger och tycker synd om sig själv.


Det är inte sant, du är allt.

Alltid har man svårt med någon . Ligger i min säng och har svårt att sova så vad är inte bättre än att sätta på en film .
Satt tidigare ikväll och kolla på let´s dance med familjen, så då blev jag ganska sugen att kolla på en dansfilm .
Och vad är inte bättre än Dirty Dancing, sjukt bra!

Förutom att de blev en lugn kväll så var det första dagen i skolan efter lovet. lagom kul att börja på en fredag och bara ha en lektion och sen gå hem igen , men jag klagar inte de va skönt med en mjukstart.
Gick och åt med Märri, kakan och Agge innan jag och kakan tog tunnelbanan mot huvudsta för kakan skulle jobba och jag skulle ner till Rompan. Det blev ett snabbt besök sen följde Kevin och Sabina mig till bussen så jag kunde åka hem och vila så min förkylning inte blir v'ärre.
Snackade lite med min käre vän på kvällen lite och fick goda besked.
Dax att försöka sova, försöka sova bort förkylningen.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus