Väntar på bättre tider..

Hatar verkligen att vara sjuk.
Vaknade med feber, men kunde inte skita i att gå till jobbet så jag pallade mig dit. Hur skönt det än är att få ligga hemma och ta det lugnt... Så är det inte värt att vara sjuk. Resten av kvällen kommer jag spendera i sängen/soffan för att ladda inför imorgon. Har lixom inte tid att vara sjuk så det är bara att gå upp och jobba imorgon. Trots alla dåliga saker idag så jag massor att se fram emot. Patrik och Lisa va på ultraljud idag så jag har fått sett lilla bebisen. Helt sjukt att min bror ska ha barn! Sen kommer min Faster till stockholm på torsdag. Så lite jul shopping och fika på stan blir det nog.

Kollade precis igenom min gamla laptop... Herregud vilka gamla bilder jag har! Tänkte lägga upp några på facebook. Ska kolla lite Harry Potter och försöka vila lite.


Jag och Johan i skolan


Maria som blond i skolan


Hittade Jannis på väg hem ifrån festen, HAHAH!



Sega brudar..


så va det måndag..

Och ännu en vecka med massor av jobb väntar. Trots att jag va på bio igår och kom hem ganska sent så var jag förvånansvärt pigg imorse.
Blev lite besviken över filmen igår, va lite för utdragen tyckte att det kunde hända mer i den. Men Harry potter är alltid Harry Potter... Han är grym!
Har börja få lite panik över vad jag ska göra av mitt liv. Jag vet att jag bara är 20 år men jag måste ha en PLAN.
Är lite små sjuk så jag måste nog sova nu.


Lagom sliten på jobbet.


with you or not at all



Ridsporten inspererar

Helgen som alla häst intresserade har längtat efter!
Globen horse show är en av globens största event och då undrar man varför ridsporten ligger så långt ner på priorierings listan när det gäller att bygga om och ge oss pengar för bättre verksamhet.

Ridsporten är även en stor insperations källa när det gäller modet i världen. Stora mode kedjer som Hermes, Gucci och Ralph lauren har gjort sina kollektioner i princip exakt som ridkläder. Ralph Lauren gjorde märket polo, som nu har blivit rankad som en av dom mest sålda kollektionerna. Polo som då är mycket populärt märke inom hästsporten.

Gårdagen tillbringade jag som sagt i globen. Tittade på alla fina hästar och dom äckliga kamelerna som va där. Helt sjukt hur inspererad man blir av sitta och kolla på alla ryttare. Nu blir man lite sugen på att börja rida in lilla prinsen. Shoppade endel också på annexet som det heter. 2 Plan med bara massa häst saker, om jag trivdes!

Är lite små sjuk idag så det blev en tur på romario ute i snön och lite i ridhuset. Sen middag med mamma i soffan framför tv.
Imorgon är det Lotta Memorial på Romario. Så lite soffhäng sitter fint idag.




Malin Baryard och Tornesch. Touch Nik´s Pappa


Apollo drive



Living in my own world

Trots att jag slutade kl 12 idag så har jag inte fått så värst mycket gjort.
Efter jobbet broddade jag Romario för att kunna rida i snön. Va ute en sväng med honom, Theo och Sara. Tog mig hem i kylan för att sen byta om lite snabbt och sen åka till naprapaten.
Som vanligt fick jag frågan... Måste du hålla på med hästar? Han tycker jag har för mycket "skador"..Gjorde fruktansvärt ont på vissa ställen men förhoppningsvis blir det bättre. Kom hem, åt lite middag med familjen och nu ligger jag bara i sängen med datan på magen och kollar på Gossip girl.
Imorgon blir det globen sen utgång med brudarna.
Ska sova snart så jag orkar upp och duscha innan vi åker.



Jag och Frida på vägen hem i lördags(plus gabriella på ett hörn)


Romario och Theo i snön



Nu är det jul igen

Jag är helt enkelt inte gjord för kyla! Det är sjukt mysigt att ligga hemma i sängen och kolla på snön, men inte lika mysigt att gå ut och jobba i den. Det har varit ganska mycket jobb i veckan eftersom att Petra och Nina lyckades vara sjuka exakt samtidigt. Så när man känner att man börjar bli sjuk så är den högsta önskan att jobba längre än vad man ingetligen ska. Men vad gör man inte. Tycker synd om Linda nog som det är.
Kom hem för någon timme sen, Ska precis hoppa in i duschen för att värma sig lite. Satt och hoppades lite på att Patrik skulle vara ledig i helgen eftersom att jag är det... Men som sagt det va bara ett önske tänkande. Kom precis på en dag kvar att jobba sen är det helg för min del! Och i helgen ska jag bara göra exakt vad jag själv vill!
Måste duscha lite "snabbt" så jag hinner äta med familjen för en gångskull.



pensionärsjävlar

Har jobbat hela dagen i sverigeblasket! Men trots att det blev lite sent igår va jag ovanligt pigg imorse. Slutade runt 5, då va det dags att hoppa lite på Romario. Gick väl helt okej , inge märkvärdigt.
Imorgon kommer en praktikant till jobbet som jag har lovat att ta hand om, så bör nog sova i tid så man inte blir någon bitterf*tta imorgon.
Ska kolla klart på pensionärs jävlar innan jag går och lägger mig... FAN VA SKÖNA DOM ÄR!


Holk tanten kör på speed betjäning

Vaknade upp med huvudvärk och ganska förkyld , men inte ska man gräva ner sig för det. Hann inte mer än upp och fixa mig innan jag skulle gå och möta Frida för lite söndags hockey.
Meningen var ju självklart att kolla på Patrik men han hade gått och blivit sjuk, jävla otur! Men lite söndags hockey är aldrig fel endå. Vi fick även en jävla pajas framför oss som inte riktigt hade alla pingviner på isberget.. För det första va ja tvungen att fråga om det va en kille eller tjej, sen när HON väl tog av sig mössan verkade det som om hade löss. Det va ett jävla kliande! Så jag hade full koll på henne för att hon inte skulle lyckas nudda mig..
Va en bra match så jag och Frida åkte ganska nöjda och trötta hem för att ta det lite lugnt. Så nu ligger jag i sängen och ska kolla på Harry Potter(A)


Vilken mössa är snyggast?

Trots att min syster har sagt till mig hela dagen att min mössa är skit ful så fick jag ragg på ica maxi när jag gick med ridkläder och mössan på huvet... BAM! Så vilken mössa är snyggast?!



Mongo 1 eller Mongo 2?



Hej PMS

Just nu pendlar mitt humör upp och ner snabbare än jag hinner tänka. Igår jobbade jag och fixade Romario till Nina slutade. Slingade hennes hår och snackade skit, såg bara slutresultatet i blött hår men det såg jätte fint ut!
Fick äntligen sova ut idag, tack och lov eftersom jag va sjukt trött igår.
Fixade lite hemma innan jag, syrran och lilla Theo åka till stan. Hittade tyvärr inget till mig så jag får väl ta en sväng i stan någon annan dag. Roliga är när man är ute och går med Theo så får han fler blickar till sig än jag får, haha! Betyder det att jag är ful eller han är väldigt söt?
Ikväll blir det hoppning på Romario sen har jag inga större planer eftersom jag jobbar imorgon....

Dags att byta om och bege mig mot stallet..


kräver en förändring

Min kropp behöver semester!
Jag börjar bli sån jävla bitterf*tta, jag känner att inget är som det ska och jag är på dåligt humör dygnet runt... Och jag vet inte varför.

Åkte hem direkt efter jobbet idag för att vila lite innan jag skulle till stallet och rida. Eftersom 505 inte kom så tog jag 509 och det va så mycket snorungar på bussen att man blir mer bitter än vanligt! Dom kan ju fan inte bete sig.. När jag väl hade satt mig ner kom det en gammal gubbe och satte sig brevid mig.. Och jag brukar inte vara elak och bry mig så värst mycket, men han luktade skit och satt så nära att jag ville bara springa där ifrån.
Det borde vara olagligt att va bland folk om man luktar så illa! Använd tvål och vatten.... Den bussturen va inte det roligaste jag har varit med om , och påminner mig mer och mer på att jag måste ta mitt körkort NU!

Nu ska jag ialla fall duscha. Om vissa luktar gott kanske andra fattar vinken!



Ont

Har varit full fart i helgen! Lördag innehöll mest häst fix och film mys. I söndags så va det final på Djursholm.
Red 1.05 som förklass innan laget skulle tas ut. Och förklassen gick sjukt bra! Enda tills jag kom till omhoppningen där jag och Romario inte tyckte samma sak så han stannade och jag flög som en liten vante och landade bakom hindret.. Och oturligt nog landade jag lite sådär bra(nacke/axel/rygg) Så det blev inget lag för mig, kändes lite onödigt att rida om nacken inte va hel. Men vårat lag kom 4 totalt, så det va ganska bra endå!
Somnade som en stock när jag kom hem och vaknade av klockan halv 6 imorse, stel som en 80 årig kärring.
Ont i alla muskler i kroppen efter gårdagens flygtur.
Måste gå och lägga mig så min kropp får vila lite ialla fall.



Så mycket bättre

Veckan har gått sjukt snabbt! Imorgon är det redan söndag och jag har inte hunnit någonting.
Igår var jag ledig som vanligt ifrån jobbet. Men det va mycket annat som skulle fixas inför kvällen. Eftersom vi hade planerat en överraskningsfest för Frida. Blåst som min käre vän va så misstänkte hon ingenting trots alla vita lögner jag drog under kvällen. Men det blev en lyckad suprise! Kom tyvärr dit lite senare eftersom jag rider alltid på fredags kvällar. Så jag hann varken dit förens vi skulle dra på krogen. Blev inte riktigt mitt favorit ställe men vad gör man inte för sin bästa vän. Men jag kände att det skulle va en nykter kväll, men något jag kan ha är roligt utan alkohol. Gick och åt runt 3 för att sen åka hem och sova. Och det va väldigt efterlängtat.
I stora drag va det en jätte bra kväll!
Men jag saknar Patrik jätte mycket nu.

Nu blir det film med Sara och Emelie för att ladda inför finalen imorgon.


Kändis kåt?

Kom på ämnet kändis och populär..  Finns sjukt mycket människor som är så kändis kåta. Är man med i tidningen, på tv eller nämns överhuvetaget i ett stort sammanhang så drar sig fler och fler till en. Tragiskt igentligen! Hur mycket kärlek finns det som man bara blir uppskattad när man är "känd" ?
Jag såg dig innan någon annan visste vem du var. Så den kärleken går inte att gemföra med någon som är kändis kåt..



Mikrofonkåt - September



All i need is you

Tidig morgon för att hinna upp och köra till Huddinge för syrran tävlar hoppning på Gladdys. Båda rundorna gick bra trots att dum ponnyn kastade av henne två gånger på framridningen...
För er som tror att ridning är mesig/lätt sport då har ni fel! Statistik som avgör tuffaste sporten så ligger ridning på topp 3 tillsammans med Ishockey och Amerikanskfotboll.
Tog tillfället i akt att övningsköra med Pappa när vi endå skulle så långt. Gick skit bra , så nu måste jag bara försöka plugga in teorin, Gäsp!
Sitter och kollar på reprisen av Idol medans jag väntar på Patrik.
Helt kär i Olle, fan vad bra han är !






Lördag och helt slut

Dagen har varit full av mesta dels hästarna.
Vaknade imorse av att mamma stormade in i rummet och tvingade oss att gå upp.
Åt lite frukost sen åkte jag sara och mamma till Touch. Snackade lite med Jessica, hon är helt toppen!
Lilla plutten mådde som fisken i vattnet, testade lite täcken och fixade benen med lite vaselin sen va det dags att åka till nästa häst, Romario.
Skrittade ut mer än en timme i det fina vädret, sen åt jag lite lunch med mamma och Pirri.
Åkte hem för att duscha och fixa. Sen kom Lisa och Patrik på middag.
Har precis kollat på tv, sen kom patrik och jimmy tillbaka efter att ha varit ute med Kilou med massa ballonger med helium.
Fan va roligt vi har haft! Ska lägga upp filmer.
Nu sitter vi och kollar på The last bounce, MÄKTIGT!



Torsdag/fredag

Har haft en sån sjukt rolig kväll!
Började med att kolla på matchen, Dif-Aik som slutade 2-5. Jag, Teddie, Kevin och Jannis hängde på offside tills Sara och Sabina dök upp. Tittade klart på matchen och den sjukt snygge nr 12 på planen innan vi gick till stoffe och Christoffer för att hälsa och sen dra vidare. Hoppade in i taxin 5 pers, när jag plötsligt drar komentaren: Jag är så biff  så jag tror inte vi får plats här.. Då taxichaffören brister ut i skratt och hånar mig.... DU? BIFF? Vad ska man säga lixom, eller hur ska jag visa att han har fel(A)
Satt hemma hos kevin en stund innan vi drog i till söder för att ta en öl. 54an blev det.. Tills killen stirrade så ögonen höll på att ramla ut. Titta en gång till på mig och samtidigt försökte ta ölen utan att kolla på glaset...Och VIPS så låg glaset och innehållet på golvet, HAHAHAH!
Kan säga att jag inte såg killen efter det.
Köpte lite mat, tog taxi till hötorget för att träffa Gosseman. Samtidigt som jag pratade i telefonen så ville taxifan att jag skulle knappa in en jävla massa siffror.. Är inte de ditt jobb, men icke!
Ut kom jag , och snackade lite skit med Gosseman innan det var dags att åka hem.. Mamma som man är vill jag inte att någon ska åka ensam så in med alla i bilen och vidare ska vi... Ligger i min säng och dör av längtan efter Patrik! GOD NATT



Tänkte dela med mig av det goda:P


HELG!

Veckorna går sjukt snabbt! Jag har precis kommit hem ifrån Emma som har fixat mitt hår. TACK TACK TACK! Det va verkligen på tiden som jag gjorde något med barret.
Blev ganska mörkt men sjukt snyggt. Färgen heter Color sync 4BR, lägger upp bild sen när jag orkar.
Klippte lite också, inte så kort men endå en förändring.
Nu ska jag laga lite mat för att sen åka och kolla på Patrik:)
Ska möta upp min lillebror som kommit hem ifrån någon kryssning, så får hoppas att han inte är allt för dyng... Sen har våran käre Gosseman(Martin) kommit till stockholm! Nu blir det lite gossip girl till maten sen lite smink i ansiktet för att kunna gå ut.



Får leva med det..

Har precis flyttat in min säng till syrrans rum. Ska bo här ett tag.. men när jag låg i sängen så fick jag nyss syn på vad jag har rätt framför näsan..... Och här ska jag tillbringa mina nätter!



Halloween på Lisas sätt!

Lite bilder ifrån helgen.










låt mig presentera!

I lördags som ni kanske vet var jag nere vid ritorps ishall för att dom skulle inviga den. Därför hade jag och Pernilla ansvaret för att ta dit hästar och ha ponny ridning för småbarnen. Men inte bara småbarnen va sugna på att rida. Solnas BJ tog en tur också!








Roxy kände för en tur på Wilma .



hur många...

Hur många tjejer behövs det för att koka kaffe?  Pernilla, Emma och Sara + med Lindas hjälp i telefon, hahah!

Som sagt, för lite sömn och för många "blondiner" .  Vi gjorde ett gott försök, och ingen klagade så det lär ju varit gott.
IMORGON äntligen ska jag fixa mitt hår hos Emma. Men hur ska jag göra nu då? Kort eller spara långt??? Har ett litet dilemma. Imorgon har även Patrik match mot Djurgården som jag gärna vill se. Tyvärr är biljetterna slut.
Får hooka med Christoffer om han inte jobbar. Någon öl, matchen och bra sällskap för att inviga helgen :P
Nu lite film sen lite sömn..


Jag och lilla hjärtat!



En dag kvar..

Tills min lång helg börjar!
Känns ganska segt att vara vuxen och jobba hela veckan medans alla snorungar har höstlov. Men cash på kontot är aldrig fel.
Igår jobbade jag som vanligt, åkte hem för att sen möta Sabina i stan. Åt lite middag och tog sen en öl på dovas. Perfekt tisdags kväll! Åkte hem ganska tidigt men endå va jag som en jävla zombi imorse. Så jag glömde både det ena och det andra. Men kom konstigt nog i tid endå.
Och inte nog med att man är trött som fan, så börjar det spöregna! Pernilla och jag åkte förbi Bromma blocks en stund. Åkte vidare till vreten och avslutade med att köpa mat. Har även hunnit öva byten på Romario... JAG ÄR SÄMST! Stackars häst, måste öva mer på byten innan man ska rida in lillen och lära honom det.

Maten ropar..


Det är tydligen...

Ganska inne att vara häst tjej och flickvänsmaterial.
Carolina Gynning va på Voice idag och pratade om att hennes nya livstil. Som nu mera är hästar och hemma kvällar med pojkvännen.  Enligt vocie blir det vanligare och vanligare med tjejer som sitter hemma på helgerna. Så om man fortsätter att rida, skaffar stadigt förhållande och stannar hem på helgerna så är man "inne"?
Har jobbat halva dagen nu, sitter på lunch och vill bara att dagen ska ta slut. Har inte sovit något i natt och känner mig allmänt seg. Pernilla ligger och sover så jag roar mig själv med FB. Har precis anmält mig till finalen dom går i djursholm, så nu får vi se till att vinna!

Ska man ta sig en 10 sekundare för att sen fortsätta att jobba..



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus