citat

bitter krogvakt ifrån i lördags: det enda posetiva i mitt liv just nu är HIV-tests resultatet



Kors i taket!

Krigare som man är ställde man klockan på 01.00 i natt för att kolla på JVM Sverige- ryssland. Sen va det bara att somna om och vänta på att klockan skulle ringa ca 2 timmar senare. Lagom trött va jag när jag åkte till jobbet men det va bara att se framåt .. slutade trotsallt 12 idag. Frida, sofie och sara kom och hämtade mig på jobbet runt halv 1 , mycket att handla inför nyår.. Systembolaget, byxor, underkläder, smycket... har inte haft någon tid till att gå i affärer. Men jag som andra hittar något på rean va inte så ledsen för att jag inte har hunnit. Antingen ska man tjock som fan eller JÄTTE smal. Något som aldrig händer mig är att jag hittar en hel outfit på rean, och allt i min storlek....

Hann även möta upp Sofie för att kolla lite på ringett. Men nu äntligen sitter jag i soffan och gör absolut ingenting!
Ska igentligen klippa mamma men hon kan ju aldrig passa tiden.... Så det blir nog sängen för mig ist.


allt är INTE som det ska

Har jobbat hela dagen, som vanligt. Har även hunnit med en föreläsning som handlade om prestation. Har ju alltid haft prestationsångest men inte lika mycket som nu. Ångesten kan förstöra en hel tävling för mig och även tävlingarna på det. Så jag har precis bestämt mig för att mental träning är ett måste för mig! Pappa som är en sjukt bra mentaltränare får börja bearbeta mig.

Har tagit det ganska lugnt reesten av kvällen för nu börjar det kännas i kroppen att jag jobbar som jag gör. Men efter jobbet imorgon blir det nyårs shopping! För er som är intresserade så sänder dom JVM inatt på svt kl 01.00



Kan man vara allergisk mot någon?

Vilken jävla helg! Har fan inte sovit mer än 10 timmar på 3 dagar.
Lägger upp lite bilder från helgens bravader... Har tyvärr inte varit ledig något i helgen, så nu är man ganska sliten. 
Idag har det varit en sjuk dag! Jagat hästar som rymde, bråkat lite med skitgubben, saker har gått sönder och jag som knappt orkade ta mig upp imorse. Roligt med hästar! Red Romario innan frida kom och hämtade mig. Va och handla lite inför nyår och självklart bytte lite information i form av skvaller. Om det möjligt så är jag fan allergisk mot en peron!

Måste gå och sova så man får några timmars sömn innan klockan ringer imorgon.



Ta kylan med ett leende....

Det är inte så lätt när alla ledningar i hela stallet har frusit och propparna går och allt är bara kaos!
Jag är väldigt glad över att inte jobba FM imorgon. För vilket helvete det är med kylan just nu.
Själv sitter jag hemma i soffan framför aik-dif.. Ska försöka städa lite i period pausen. Som sagt, humöret sjönk ganska snabbt imorse. 
Sakta men säkert blir humöret bättre. Fick julklapp av Linda och Davve idag + att jag va för nyfiken för att vänta till julafton för att öppna julklappen från Frida. Med rim och allt! Bild på presenten och rimmet kommer.

Måste bara säga hur jävla pinsamt det är när klacken slåss mot varandra istället för att heja fram sitt lag... Helt sjukt!



Helt sjukt!

Har precis varit ute och fått mitt premiär åk med Frida. Frida har som sagt tagit sitt körkort idag, GRATTIS! Åkte och hämtade Sofie på träningen som invigning. Gick galant men efter att jag hade varit hemma hos Gauw och hämtat ett och annat så tog jag min klubb och gick hem.
Och på vägen hem till mig är det en liten portal med en liten backe ner till vägen. För att komma ut ifrån området måste man öppna bommen, kliva ur bilen, köra ut och gå tillbaka för att låsa och hämta nycklarna.
 Helt klart simpelt för en rutti bilförare.
Men icke för den här grabben(gubben) som körde ut. Han klev ur bilen, glömde handbromsen och vips..... Så började bilen rulla ner för den lilla backen! HAHAHAAH... Hans minn när han såg hur bilen började rulla va obeskrivlig! Började springa efter bilen i panik och när han väl kom ikapp så skulle han in i bilen samtidigt som det var halt och bilen rullade. Jag stog som ett ensamt stolpskott och asgarvade åt honom.. Kunde bara inte låta bli!

Chipp Chopp allt på topp, men klockan ringer halv 6 imorgon så klockan slog precis lägg dags!


Ful, Snygg eller sjukt snygg?

Har hittat några som ligger på min snygglista.

 
Joshua David Duhamel som är en ganska vanlig skådis och medverkat i bland annat serien Las vegas. Ganska neutral men snygg!

 
Vin Diesel vem vet inte vem han är? Medverkat i flertal filmer, bla The Fast and the Furious. Speciellt utseende men sjukt sexig! Helt klart topp 10.


Ashton Kutcher har inte alltid varit någon jag har kollat på. Hela looken som han har i filmen L.A gigolo gör nog att han hamnar högt upp på listan. Men INTE när han spelar en roll där han ska vara yngre, för mycket "pojke" av honom.


Varför försöker jag ens?

Riktigt sunkig dag på jobbet! Trots att jag hatar att gå upp tidigt så tycker jag att jag har blivit sjukt duktig...
Allt var bara kaos och jag blev på sjukt dåligt humör! Inte riktigt så jag ville börja veckan. Kan inte påstå att humöret blev bättre men efter att ha ridit på Romario så blev man på lite bättre tankar.
Mamma som är så snäll, satt och väntade på mig för att sen köra hem mig. Tog även en sväng förbi ica maxi(tjockis handla) För övrigt måste jag då säga att Pernilla tyckte min mage va stenhård efter att hon försökt slå mig i magen, säger ju det jag har blivit biff!
Åt lite mat framför tv med mamma, pappa och sara till böda camping... "Svensson svensson"

Förresten i bilen påväg hem ifrån ica så diskutera vi om det fanns fula människor eller bara mindre snygga människor? Jag och sara var helt klart överrens om att det finns fula människor men mamma vägrade va så ärligt elak att säga att folka är fula. Jag och sara hade då flertal exempel på fula människor, men det är då inget man säger öppet. Då tycker jag däremot att det är elak. Men det man inte vet, det lider man inte av!

Har även hamnat i ett litet dilemma igen. Bör nog fundera noga denhär gången! Jag är ganska svag just mot denhär personen att bara "klippa bandet" om jag ska uttrycka mig så:P Är nog rädd att förlora något så bra att jag aldrig kommer hitta något lika bra eller bättre..


Lördag hela veckan..

Helt sjukt bra lördag!
Fick äntligen sova ut lite ialla fall. Tog en sväng upp till Romario på fm för att rida och mysa lite. Tog men sen hem för att duscha och fixa inför julbordet med jobbet. Stortorgskällaren i gamla stan, Ganska bra mat. Men för mig som inte äter så mycket blir julbord lite för mycket. Sjukt trevligt hade vi! Men när vi skulle gå vidare så tog jag mig mot nästa fest.. 25 års fest hemma hos Lisa och Patrik. Helt sjukt hur stor skillnad det är på 20 åringar och 25 åringar. Eller har med och göra med vilket gäng man hamnar i också.  Men fan va roligt jag hade!
Skrattade nog hela kvällen, och som man säger: ett skratt förlänger livet!



En vinter

Sista träningen på Romario för året! Sjukt segt men skönt för dom att vila. Kom hem runt halv 12, tog en promenad med Frida för att uppdatera vad som händer i helgen och vad som har hänt under veckan.
Mycket vettigt sagt tills jag tappade energin. Stog i termobyxor ett par fula vinterskor och skrek mer vin åt folket... Lagom roligt tills jag började visa hur man skulle ta sparken till festen. Herregud där spårade det , så hemgång blev det. 

Nu ska jag väl köra upp till stallet så jag hinner hem och fixa mig för julbordet ikväll.



Blod och sprutor

Igår jobbade jag som vanligt till 12 men jobbade över lite för att veterinären skulle kolla på lite hästar. Så det blev lite av en hets dag. Började med att ha Nino lite på linan, HELT galen va han! För att sen visa hon för hand sen och sen lite under ryttare. Han va halt och behövdes då behandlas i båda frambenen.. Men det va ju i princip själva mordförsöket att försöka behandla honom utan att droga honom. 3 person försökte hålla honom men icke, alla va borta inom 1 sek... Så det var bara för Nino att säga hej till drogning... Så där stod han och sova medans vi drog ur ledvätska och behandlade sen. Va lite vidirigt eftersom jag är ORDAGRANT livrädd för sprutor och blod.
Även lilla Royal blev behandlad men han va väldigt snäll.
Avslutade med en mindre bra ritt på Romario och en bättre på Kooooo(shannawhu). Alla brudar kollade sen på PH och åt middag... kändes ganska skönt att jag va den enda som va ledig idag...




Lite sommar i denhär kylan



kolhydrats chock

Sitter i soffan efter att ha ätit en ganska kolhydrats rik lunch... Inte så jävla bra men vafan!
Har jobbat hela morgonen och imorgon jobbar jag 7-12 sen är det HELG!
Jag har precis kollat på lite utbildningar åt mig och hästen. Jag har ju som alla redan visste skaffat en liten häst. Helt bedårande, Touch Nik. Känns som om jag har fasnat i livet så jag har för ett tag sen börjat fundera på om jag ska gå  hippologen eller någon unghäst utbildning. Sen senare när Touch blir lite äldre flytta ner till skåne(hästland) för att satsa på hästarna.
Jag har några få saker som håller mig kvar i stockholm. Så jag bör kanske ta en riktigt funderare på vad jag vill.

Nog pratat om framtiden. Nu är det inte långt kvar till jul! 9 dagar och jag har inte inhandlat en enda julklapp....  Dags att börja kanske, men eftersom jag inte önskar mig något själv har jag så dålig fantasi just nu. nej jag måste verkligen städa..


Min Prins!



Kom hem....

Just nu är det så mycket skit bland folk man ingenligen trodde hade slutat med skit snack och lögner. Men jag vet inte om jag ska totalt skita i det eller ta tag i det. Hur svårt kan det vara?

Dagen har gått snabbt tack och lov för nu är det bara 2 dagar kvar sen HELG!
Satt med Ellen och kolla på någon sjuk kille som bloggar .. Fattar inte vart han får tag i alla bilder, och där kommer allt igen... Skvaller, lögner och skit snack verkar ju alla dra sig till. VÄX UPP!
Jaja i helgen ska jag på julbord med jobbet sen ska jag vidare hem till Lisa och Patrik eftersom lisa fyller år. Får väl se vad fredagen har att bjuda på om man ska utnyttja helgen till fullo.
dags för sängen för att inte bli en bitterfitta imorgon...

(solna är ett rövhål... och folk lever för att snacka skit om alla och gotta sig i andras misslyckande)



Lucia

Idag har det varit full fart! Va i stallet redan kl 8 imorse, trots att jag typ inte hade så mycket att göra. La mig på soffan och tog en tupplur för att sen fixa min häst inför Luciashowen. VEM fan skaffar en vit häst frivilligt? Tillslut blev hästen ganska vit ialla fall. Så jag tog lite frukost till idol reprisen. Repade lite inför showen vid halv 2 för att sen ha fullt upp hela dagen.. Själv tillhörde jag inlednings numret som Pegasus med Wilma. För att sen tävla i Gymkaka med fullfart.... Och självklart vann jag och Amanda! Fick även pris för årets avsittning... får väl "tacka" Gladdys för det. Dagen avslutades med lite mat framför världscupen med brudarna i stallet. Och nu sitter jag lagom slut framför tv och väntar på Beck. Lite bilder ifrån Lucia showen kommer så fort Kira orkat fixa dom..
Klockan ringer 05.30 imorgon så jag bör sova ganska tidigt :)


Hon va en smart tjej innan hon blev kär

Jag saknar den du va innan alla andra visste vem du är nu. En förändring kan vara både något bra och dåligt! I dethär fallet vet jag inte om jag ska skratta eller gråta? Gillar dig mer och mer, men inte för du har blivit någon som alla vet vem du är utan för jag ser fortfarande den du en gång va..


hjärtat går omkring och hittar ingenting

Ahhh , ibland så blir jag trött av att inte göra ett skit...
Sov ut lite idag för engångs skull. Fixade lite i stallet under dagen och planerade kvällen med Amanda, Ellen och Sabina. Så vi får väl se vart det bär av ikväll. Ska ju upp tidigt som fan imorgon så funderar på hemma kväll med Sex and the city tema.   2 dagar kvar och jag har släppt taget helt.. nej det har jag inte gjort men försökt ialla fall.
 
Dags för duschen om man ska komma någonstans alls.


fredag

Kändes ganska skönt att åka hem ifrån jobbat igår och veta att helgen är 3 dagar ...
Blev ganska besviken igår eftersom Romario är halt, Så ingen hoppning på honom ikväll..
Hade fundering på att avboka hoppningen och bara slappa en fredag kväll.
Men ridning blir det idag, och helgen är full med massor av saker! Måste hinna träffa Patrik innan åker på måndag! Nu måste jag springa ut med lilla theo innan jag gör något annat.



Less och åter less

Det var ett tag sen jag växte upp och började bete mig som en vuxen människa. Men alla har tydligen inte tagit det steget, och det är synd! Min dag började bra. Jag och Pernilla jobbade på som fan till det va dags för frukost och julkalendern.. Runt 10 kom Sabina och gjorde oss sällskap, thank god. Har jobbat för fullt hela dagen och avslutade ett psykbryt och några tårar. Det är fan inte ofta jag gråter så när jag väl gör det så har det blivit för mycket skit. Det finns som sagt en ganska känslig punkt i mitt liv just nu och folk tycks alltid pricka rätt.
Avslutade med lite hoppning på Bernard innan jag åkte hem. Nu är det dags för sängen. Är lagom trött efter allt idag.



Tung dag på jobbet..

Inte nog med att man är ganska trött i vanliga fall... igår va det något praktarsle som tyckte att han skulle ploga bort snön kl 12 på en söndag kväll/natt. Dumfan! När jag väl somnade så ringde klockan, på med kläderna och ner till bussen. Pernilla och jag va två bitterf*ttor som stog och gnällde imorse. Blev så småning om på bättre humör, Linda har ju en förmåga att vara pajasen på jobbet.. Red lite på Romario innan mamma kom och hämta mig. Åkte förbi ica och handla lite för att hinna hem och tvätta lite. Men lyckades hamna bakom "Dynamit harry" på sin lilla moppe med cykelhjul. Så det tog ju typ 10 min längre att komma hem för idioten va ju fan överallt på vägen.
 
Ligger i soffan och kollar på aik-färjestad, ska väl förflytta mig mot duschen innan jag ska sova.



Är man feg

om man inte vågar erkänna för sig själv att man är småkär i någon?
Ännu svårare blir det när man ska våga erkänna det för någon annan... Har lite små ont i hela kroppen så jag bör igentligen sova ganska tidigt. Men jag måste prata lite med Frida innan jag sover.


Känns ju värdelöst

att bara gå och vänta.
Gårdagen var både bra och dålig. Det kanske inte va jätte roligt att jobba hela dagen, Men på kvällen var jag på en mindre släkt middag i stan. Kom inte ifrån min fasters hotell förens halv 1 tiden så då var det bara sängen som gällde. Efter en arbetsdag på 12 timmar och stress till resturangen va man ganska slut. Försökte få sällskap av Patrik över telefon men han sov som en stock! Somnade ganska snabbt, och sov för gott eftersom jag inte vaknade av klockan som ringde. Kom lite sent men ingen verkade grinig för det. Har precis ätit, sitter och inväntar gossip girl.


Pappa och Jimmy


Jag, Sara och min faster


1-0 till jul i stockholm



Att jag aldrig lär mig?!

Har typ inte gjort ett skit idag. Sov tills jag vaknade, eller rättare sagt tills alla andra väckte mig. Vaknade typ 4 gånger under natten för att vissa fattar inte att man sover på nätterna. Gick så småning om upp runt 12, åt lite frukost framför tv tillsammans med Sara. Fixade med lite små grejer hemma , tog sen en promenad med Theo i snön.
Sen tog jag och Sara en promenad ifrån solna till stallet. No suprise, så rider jag ju på fredagar. Och fan att jag aldrig kan lära mig! Varje gång något går snett så gör jag samma fel om och om igen.. Vad är problemet lixom? Varför lär jag mig aldrig?
Imorgon blir jobba från 7-18(lagom roligt) sen ska jag på middag med familjen och min faster och hennes man. Så det lär bli jätte mysigt! Men vafan ska man ha på sig? mycket snö - inga fina skor... Dags att sova lite för klockan ringer ju snart* gäsp*
Måste ju säga Grattis till Patrik som ska spela JVM!


Jag måste däremot dela med mig av det lilla roliga jag och sara hade nyss.. Mamma va på spa idag. Och ett måste på det spaet va att man skulle ha på sig en morgonrock och ett par tofflor dom fick..
HAHAHAH!




Jag vill bara glida!

Ibland känner man bara för att glida fram! Och då menar jag, Jobba bara för man tycker det är kul, ha obegränsat med pengar, kunna ligga i sängen och mysa en hel dag utan att ha ångest över saker man INTE gjort... Men icke. Imorse vaknade jag exakt 05.29 av mig själv, 1 minut innan klockan skulle ringa. Ganska sjukt! Va fortfarande trött men kroppen vet typ exakt när det är dags att vakna. Tog mig till jobbet, jobbade bara till 12 idag så jag hade planerat att rida och sen åka hem och göra lite nytta och kanske gå ut och fira att det är helg med en öl. Men inte det heller.. Red Romario, städade lite bland alla Rompans saker, umgicks lite med Ellen och Persson, hjälpte Eva med lite saker inför nästa helg, åt med mamma, åkte med mamma till affären samtidigt som vi rockade loss till julmusik i bilen. Grymt! Nu ligger jag i sängen och känner mig ganska nöjd för att jag har duschat och städat klart. Inga måsten längre så nu blir det kanske en film tills jag somnar.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus