frågor men inga svar

vad är meningen med att växa upp om man endå aldrig vet vad som är rätt och fel?
Du är byxmyndig vid 15 år, du får ta körkort och dricka på krogen vid 18 år, Du får handla på systemet vid 20 år, du går i pension vid 65 år men hur gammal måste du vara för att veta att du är kär?


tajmat och klart!

Började lördagskvällen med att kolla på melodifestivalen familjen. Trodde för en sekund att det skulle bli en lördag hemma i sängen. Men icke!
Ida och Linda har fyllt år så det va lite firande i sollentuna..Men på vägen dit så träffade jag en "svettig" jonas på tåget, haha! 
Åkte till saxen senare på kvällen för att träffa resten av gänget. Va en aning på gasen igår men det är topp notch!
Jag och gabbis sjöng tillomed sarek- genom eld och vatten inför hela saxen.. kan inte påstå att det lät ba men fan vad roligt det va!
åkte sen vidare till silverdal på efterfest, om man ens kan kalla det för fest. FAN vad tråkigt det va där . Så jag maria gabbis och wiktor åkte hem till maria och sova. och det va lagom roligt att vakna imorse helt sliten och skulle åka kommunalt hem.. Men jag och gabbis tog oss hem ialla fall. gick in och köpte lite mat för att sen gå vidare hem. Fan vad roligt jag hade igår.. men jag lovar det känns !





tips från coachen

Kom aldrig till match utan skor...(Erika)


Ring aldrig någon vid onyktert tillstånd , du kan säga endel konstiga saker som inte ens du kan förklara.


Avgör på en skala mellan 1-10 hur snygg du är. Så sen när du ska ragga, ragga aldrig på någon som ligger 2 nr högre än dig. Blir du nekad blir känner du dig plötsligt som en 0..


Om du alltid slutar med läpparna på toasitsen efter att ha tömt en vindunk.. Drick den inte då för vem fan vill kyssa dig om du smakar röv om munnen? 



he needs me, but he dosent wont me

Kom hem för en stund sen, har precis duschat och nu sitter jag i soffan och kollar på one tree hill innan jag ska samla krafterna och åka till stallet.
Spelade 3 innebandy matcher idag med löfströms. 1 förlorad och vann 2 så det va väl helt okej. Men med alla brudar i laget så spelade det ingen roll om vi inte gick vidare för vi hade jävligt roligt endå:)

Bajen kväll idag men jag rider som vanligt så det blir sen utgång om jag går ut. Sabina är i alla fall på för en utgång ikväll, får se vilka som mer hänger på!

"vänta inte en dag till för att säga att du älskar honom, för mycket ändras bara över en dag" 



tips!

Kom precis hem efter ha tillbringat dagen med världens bästa vänner!

Hade kunder i skolan på eftermiddan, och självklart va jg tvungen att fixa med en tant som skulle lägga håret och jag hatar att göra det! Det blev jätte fint tyckte hon men jag va lagom uttråkad.
Hjälpa Caroline lite se gick jag bara runt och slöa resten av lektionen. Åkte till solna med Maria för att träffa anna som såg ut som en invalid.. haha stackaren hade nackspärr!
Åkte hem snackade lite med mina päron innan jag skulle åka hem till Maria.
Och nu är jag hemma igen!

Däremot har jag ett litet dilemma... spela 3 innebady matcher med löfströms eller åka med blixt och maria till stan?
Måste springa ska ringa till min käre faster bara.



Tagga!

Fan vad man får va svårväckt! Ställde klockan på 2 olika tider för att inte försova mig, men vad tror ni hände jo jag försov mig! Aja inget att gör något åt..
Tog mig ialla fall till tåget för att möta maria och åkte till solna. Tågen som äntligen har börjat fungera ganska normalt blev man väl ganska överraskad över , men då kom man till bussen och fick stå och vänta i 40 min ! Jävla väder.. Trodde typ att jag skulle dö vid busshållsplatsen för att de va så kallt. Men icke vi tog oss till solna och mötte caroline.
Gick runt och snackade lite problem med Caroline medans Maria fixade naglarna. Åkte sen till stallet och fixade med Romario. För att sen åka till Marias jobb i Kista för att hålla henne sällskap. Ligger nu i sängen och kollar på Hockey. Ska plugga lite mellan matcherna, så dags att sätta igång!




jag vet vad du gör , jag vet vad du gjorde och jag vill aldrig mer se dig..



Man vill alltid ha det man inte kan få..

Kom precis hem ifrån träningen, och den va asrolig idag! Gick väl helt okej idag , jag isabelle och ellen va ialla fall gryma tillsammans .. Trots isabelles "snygga" mål , haha
Ska väl kasta mig in i duschen och lägga mig och plugga snart. Islam prov imorgon som jag kommer få ig på, fan all information går in genom det ena örat och ut på andra sida!
Men men ett försök kanske man bör göra ialla fall.
nej duschen kallar !



Din dröm, hans verklighet

Kom precis hem ifrån skolan. Sitter och kollar på Sex and the city och väntar på mamma ska komma hem så jag kan klipp henne. Ikväll blir det träning och fys ute i kylan.. Lagom rolig!  Man får kriga om man vill bli vältränad igen.. Dagen har inte varit så jobbig, åkte till skolan för att redovisa mitt arbete jag satte upp med hela natten. Får sysselsätta mig med att läsa min svenska bok som man ska ha läst ut till på torsdag... Lycka till Emma!







KLAR

Fan vad grym man är ! Hahah helt klar med nästan allt, nu har jag bara boken kvar att plåga mig igenom. Men stil & kultur arbetet är helt klart. Ska lägga mig och somna framför hockeyn nu.
GOD NATT



tror jag är sjuk..

Sitter uppe och pluggar kl 01.00.. Det är fan inte likt mig!
Skriver klart mitt Stil & kultur arbete tills imorgon, ska ha läst ut en bok tills på torsdag som jag har läst 20 sidor på. Hoppa inte min svenska lärare läser min blogg bara för då lär hon inte vara så glad imorgon.
Känner att bör fortsätta så jag blir klar innan klockan ringer och jag ska upp till skolan igen.
Finns nog endel tankar som hindrar en från att sova, hahah så ge mig fler saker att tänka på så blir alla läxor klara!





isn't it obvious

Det har gått för lång tid innan jag själv insåg hur mycket jag tycker om dig. Men vänd inte ryggen till och spring din väg, utan säga sanningen och låt den svida och låta mig gå vidare! Alltid är så oklart, och jag får aldrig något riktigt svar. Det är något med dig som får mig att le, och det måste vara något bra..
Skulle resa jorden runt för att få va med dig!



Missa inte

Sverige - Finland 06.05 måndag morgon svt2



Söndag

Det har varit én ganska konstig helg. Hade inte riktigt planerat helgen men den blev väl bra endå!
Efter att ha firat Patrik igår så somnade jag hemma hos maria i natt. Men det blev inte så många timmars sömn utan klockan ringde kl 9 imorse när jag skulle upp till stallet och hjälpa rebecca.. Men pga de här jävla vädret kom jag inte längre än till kista , och där satt jag fast! Tack vare mamma hann jag upp och hjälpa Rebecca. Efter stallet va det bara att åkta hem och fixa mig för att åka till hovet och kolla på hockey. Aik- DIF vinst till aik med 4-0 och endel fajt på planen.
Men fan vad sexigt med hockey killar!
Tog oss hem i kylan, det har nog aldrig varit så skönt att komma hem som när man har varit ute och har frusit arslet av sig. Har precis städat mitt rum och ska lägga mig i sängen och kolla ryssland-tjeckien.
Med ett stort frågetecken så lär jag väl somna för eller senare!



Trött

Har precis kollat på OS efter en lång dag!
har tillbringat kvällen i stallet och framför tvn när tre kronor slog vitryssland med 4-2, skönt!
Kollade sen på något skit som jag somnade till men vaknade när maria ringde för att planera morgon dagen.
Men nu måste jag sova innan jag dör av trötthet!



AAHHH

Blir galen på all snö som vägrar att försvinna, och nu snöar det mer!
Kom hem ifrån jobbintervjun, och jag höll på att frysa ihjäl. Ska snart byta om och åkte till stallet och hjälpa linda.



Im a big girl now, and big girls dont cry

Det är inte så smart av mig att ligga uppe mitt i natten och kolla på hockey när man ska upp till skolan.. Vaknade med dunder huvudvärk men tog mig upp tillslut. Åkte med bussen till skolan för att äta innan sista delprovet i frisör. Gick helt okej men kunde gått bättre. Följde sen med syrran till kiropraktorn för att dra tillbaka ryggen. Eftersom hon inte fick rida så gjorde jag det istället så det blev lite mer stall än förväntat idag. Åkte hem efter många och men, och nu ligger jag i sängen och laddar inför en jobb intervju imorgon.



you put a smile on my face

Idag har jag hunnit med MYCKET!
Vaknade lite för sent , men hann både välja kläder och packa ner dom inför dagens fotografering. Åkte och mötte Blixt för att äta. Åkte vidare in till stan där vi skulle fotograferas, va där i 4 timmar och fota och bytte om hej vilt. Fotona blev grymt snygga men har dom tyvärr inte på datan. Åkte vidare till stallet för att fixa med rompan. klar där så körde mamma mig till näckrosen. Tog tunnelbanan till kista för att möta Maria som jobbade. Satt och åt lite glass innan jag skulle gå och möta Patrik. Long time no see, Väldigt roligt att se honom!
Åkte till sollentuna med maria och hälsade på Pyret, Dennis, Niklas och bubblan en sabbis, innan jag åkte vidare hem till Frida och snackade lite skit. Har även lärt mig ett nytt ord av älskade Frida. Har du någonsin fått en bajsmacka? 
Ligger äntligen i sängen och kollar på hockey. Ska snart sova för att orka upp imorgon...



Sämst

Dagens träning var rolig , men jag va sämst!
måste gå dåligt för att det ska kunna gå bättre. men men jag är så jävla dålig förlorare att jag vill döda någon!
Äsch , har precis duschat och fixat iför imorgon då jag och caroline ska åka och fotas. Så nu kallar sängen!


PNSD




Already gone

Att bli kär är något härligt, att vara kär är något alldeles extra och att sen förlora den man älskar är det som får en att aldrig bli kär ingen. Men ingen har sagt att kärlek är enkelt, och du kan inte sluta vara dig själv för att du är rädd för att bli sårad. Kärlek är inte logiskt utan känslomässigt, så försök aldrig styra över den.



Yes, äntligen tisdag

Vaknade ganske tidigt för att gå ut och springa lite. har fått någon jävla energi som jag inte visste jag hade.
Kom hem duschade och åt frukost. Och nu sitter jag i soffan och laddar inför kvällens innebandy träning.



2009

Årets bild!
Min syster och Beauty Ma lee



Lycka!

Idag hade jag en känsla av att jag skulle dö på jobbet. men icke, det blev en mycket lyckad dag.
Började jobba kl 7 imorse, Jobbade för fullt för att hinna med att tävla på MQ. Och det hann jag, och resultatet var inte som jag hade väntat mig. Det var mycket bättre. Jag och MQ kom 4. Så jag är nöjd med tävlingen och dagen överhuvetaget, även fast jag är helt död!

 



I fight for you....



Hemma

Kom precis hem efter en as trevlig kväll hos Tobbe och Camilla.
Kollade på melodifestivalen och snackade massa skit. Eftersom jag ska upp och jobba om 5 timmar så körde anton mig hem. Och dom andra åkte vidare till stan för att festa vidare. Är lite segt att behöva åka hem , men fan vad skönt det är att vakna utan att vara bakis.



Romario Shetan

                               

   

                                
A part of me that never disappears



Lever på hoppet

Kom hem för en timme sen ungefär. Har hjälpt Caroline med jobbet lite eftersom hon va tvungen att jobba själv idag. Kl 21.00 så va det dags att träna på MQ lite inför vårens tävlingar. Fan va jag älskar att hoppa henne , men shit vad svårt det är! Går det aldrig dåligt kan det inte gå bättre.
Ligger i sängen helt död, dags att sova!

"mannen i mitt liv har flytt landet"
P&K


Nöjd!

Känner mig väldigt duktig! Sen jag kom hem efter lunchen med caroline på food court så har det varit full fart på mig.
Började med att spring lite ute med lilla theo. Känner att man bör ta igen lite kondition nu.
Kom sen hem fixade lite innan jag städade både mitt rum och min toa. Så nu är det kliniskt rent vill jag lova. Har även hittat min mamma och pappas ringar från när dom gifte sig . Så den ena tog jag, dom är fortfarande gifta men har inga ringar på sig. Men räknade ut idag att mina päron har varit gifta i 23 år, ganska bra jobbat!
Dags att byta om för att åka upp till stallet och fixa med romario och sen hoppa lite med MQ.

 



Ångest

Sådär ja! Hemma, ny duschad och väldigt trött.
Imorse va det dags att palla sig upp och spela lite innebandy DM med löfströms. Vi vann mot solna gymnasium, kan inte påstå att jag va super bra. Men vinst blev det och nu är vi vidare.
Har precis duschat och sitter framför tv och kollar på one tree hill. Ska ta det lite lugnt innan jag ska åka upp till caroline i stallet.

Sitter och funderar endel , har lite besluts ångest. Får försöka lösa det!

 

 

 



HAHAH

Det är ganska roligt att sitta och läsa kommentarer från folk. Vissa fattar inte att dom skämmer ut sig själva. Men men skit i dom.

Idag har det varit en lugn dag. Åkte till skolan för en lektion, så onödigt men skönt! Åt lunch i solna hallen med blixt och kollade lite innebandy också. Åkte sen till solna för att möta maria och köpa ett par nya innebandy skor eftersom man ska börja träna igen. Känns skönt men att dra igång att spela match efter en träning på typ 2 år . Hm får se hur det går, lär inte bli en sån posetiv överraskning ialla fall. haha

Åkte ner till stallet och fixa lite med romario och kollade på när syrran red prinsessan. Vidare hem till brorsan min för att klippa Patrik(min äldsta bror) FULLT HUS, haha det va endel folk där så jag gjorde det jag skulle sen gick jag hem. Check check check , allt fixat så nu ska man bara somna också!



Min yngsta bror Jimmy



innebandy!

Ligger i sängen efter en lång dag. Trots att jag började 10 i 1 idag så känns det som man hunnit med endel.
tog bussen hemifrån imorse för att möta caroline, träffade på GALNA hockey gänget som satt och skrek Emma Sjöstedt över hela bussen... Dom är roliga dom! Mötte upp caroline, åt lite för att sen gå till skolan och ha redovisning. Åkte sen hem för att fixa lite innan träning. Bytte om och åkte till stallet där jag snaggade lite av Shanice hår. Det blev faktisk skit fint! Vidare upp till tallbacka för att träna innebandy igen! Fan vad jag har saknat det, Jobbig men good to be back!
nej nu ska jag sova lite, måste upp till skolan imorgon.


"stockholms snyggaste kille har flytt landet"


älskar skor!

När man ligger under täcket och hoppas bara på att snön snart smälter och att det ska bli sommar, så kan man inte låta bli att kolla på lite sommar skor/väskor/kläder .

  

1.Prada Womens Shoes - CRACLE ROXI - Fall-Winter 2009/10 pris:10 296kr nersatta till 6692kr
2.Prada Womens Shoes - PEEP TOE SLINGBACK BOOTIE - Spring-Summer 2010. Pris: 6760 kr



4 av 5 GU*** kanon kul!

Sitter i snickarnas datasal och flippar! Har väldigt tråkigt så vi flippar lite  så grabbarna har nog lite svårt att göra det dom ska. I all snö och mörker som har varit nu, är det skönt att bara skratta med sin bästa vänner!



I miss what I had

Sitter och kollar på gamla bilder. Fan vad man saknar vissa tider!
Fan vad roligt man har haft!

        

1. Eddie och Jag hos maria
2.Sara, Isabelle, Caroline och jag på sveaholmen
3.Jag och Caroline Midsommar på sveaholmen
4.Caroline, Jag, Isabelle och Sara på sveaholmen
5.Carolien, Jag och Sabina nyår 06
6.Jag och Caroline matchens lirare Aik-älvsjö
7.Sara, isbelle,jag och caroline på väg hem ifrån landet
8.Linn,jag , sabina och mysan i kungsan
9.Jag och Patrik (som även fyller 18 idag, Grattis)


fullt ös!

Efter en kväll/natt med brudarna på royal garden, och en hemresa med fyllot maria som skrek skepp och hoj minst 50 gånger på vägen till nattbussen!

Men kl 10 imorse ringde klockan. Dags att gå upp fixa sig för att möta caroline och maria för en promenad.
Snackade massa skit tills Mattias kom och hämtade oss. Åkte och åt lite på donken. Tog en runda i kista för att hitta ett par skor. men icke det blev en tröja istället. Fortsatte sen hem till Matte för att kolla på Björn gustavssons film. Asbra!  Snäll som matte är körde han hem mig och caroline till Linton. Så hann vi förbi oliver på samma runda.
Nu ligger jag i sängen och har precis kollat klart på friday night light. En skit bra film om amerikansk fotboll.
Dags att lägga sig vid tv istället, NFL match på tv!




Matthew Stafford



TOPPEN!

Trots feber och fökylning så har dagen varit mycket bra! Vaknade av att holtz ringde och ville ha hjälp med Romario. Så självklart! Pallade mig upp till stallet och fick hjälp av Rebecca för att tiden skulle räcka till. Upp på hästen i det kalla vädret och galopperade upp för backarna.  Kirrade lite middag innan det va dags för nästa häst. MQ .. gick sådär men mycket nyttigt att träna. I all lycka så förlorade tyvärr patrik och dom sin match idag, bättre lycka nästa gång grabbar!
Sitter i sängen och laddar för att orka gå och borsta tänderna.




börjar bra..

med en ledig helg på länge så går man och blir sjuk!
Inte så ovanligt.. Blir att ta det lugnt i några timmar innan man ska till stallet och träna med MQ.
Men man får väl roa sig endå, en förkylning har man haft tidigare..
Lördag är oplanerad men den lär bli lyckad endå.
Några förslag så är det bara att skricka!

dags att sova och försöka blir frisk!


Min bror fyller även 26 idag, Grattis!


Vill ha ..

Har länge funderat på att skaffa en ny hund.. och idag hittade jag en!

Frasse 11 veckor, Helt underbar!
Men det är några som ska kolla på honom före mig så jag lär inte få honom..


DAGENS

"Tjejer ni måste lära er att bara för dom tänker med kuken så kan du fortfarande ligga med dom"
HAHAH , en sån klockren kommentar ifrån Gunilla 30 år som står helt tyst i ett hörn medans vi andra står och snackar vilt.


Måndag

Måndagen har inte varit speciellt märkvärdig. Vaknade med ont i hela kroppen och i halsen. Så jag va hemma idag och tog igen mig. Låg i soffan och kollade på tv tills kl 4, för då va det dags att åka till stallet . Red och fixade Rompan innan mamma kom och hämtade oss. Har precis kollat på PH och pratat med Oliver. AS dåligt att andreas åkte ut!
Ska snart sova, måste upp och fixa lite saker imorgon.

P&K


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus