Spola tillbaka och gör om!

Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens...



I just want to run away!


än slipper ni inte mig

Flippa kör bara!

Fredagen i skola va inte så långt och inte särskilt jobbig.
Idrott på morgonen om va sjukt rolig, låg och asgarva åt alla som hade någon jävla gymnastik med våran idrottslärare! Sjukt roligt va det.
hade sedan lunch och bröllops uppsättningar.
 Efter skolan åkte jag hem för att chilla och fixa mig inför kvällen som jag skulle tillbringa med Caroline hemma hos Andreas men ändrade planer blev det.

Vi gick istället til matte en sväng för att ta det lugnt och dricka lite cider... för att sen dra vidare.
Det gick inte heller så bra utan efter halva vägen så fick vi andra planer. Åkte tillbaka till huvudsta, hem till jocke där även Heino, Markus och Blidstrand (http://detluktar.blogg.se/) va och chillade.
Va där i princip hela kvällen och hade super trevlgt, älskar och träffa nytt folk. Sen kom även Jonatan, micke, danne, z och Monique dit för att hälsa på. Runt halv 2 drog några in till stan och resten hem till Z.

Trots att natten var ung så kallade sänge eftersom att jag va tvungen att gå upp tidigt på lördag morgon.
äsch, det kommer flera kvällar!
Sov hemma hos caroline för att sippa gå upp den där extra timmen tidigare.



Pusspåre / E


Trött på allt och i princip alla..

Back to the old shit! Eller ska man säga så?
Jag har alltid sagt att jag vill ha det som förr, men jag tror jag ångrar mig .
Möjligtvis kanske då kärlek var en puss på kinden, jobb inte existerade och det största problemet var när man tappat bort sina leksaker.....
Inte nog med att man är sjuk så tynger en massa andra saker ner än så man håller på att bli tokig, men tack och lov så slutade den här dåliga dagen med ett snabbt leende på läpparna.

Jag har även försökt lista ut varför jag mår som jag gör, man tror man känner sig själv men tyvärr jag har precis insett att de gör jag inte. Ibland tror jag att vissa kompisar känner mig bättre än jag gör själv. Så jag kunde inte helt enkelt ljuga för mig själv idag... jag tycker om dig. too late to realize the mistake.

Min prinsessa skötte sig i alla fall toppen idag så det känns som det börjar gå mot ljusare tider på den sidan ialla fall.
2 maj har vi premiär i alla fall och jag hoppas på allt att det går som "det ska gå"
Nu blir det satc och sängen för mig , för att försöka sova bort min förkylning.




Beauty Ma Lee och Jag



PUSS&KRAM / E


Samvetet ekar

För att vara sjuk tycker jag att jag är väldigt pigg trots allt !
Vaknde imorse helt yr i huvet. kan kanske bero på det sjukt dåliga samvetet jag har eller min förkylning som inte går över.... en sak är säker jag mår som jag förkännar!
har precis kollat ett avsnitt av Satc och måste klä på mig för att gå till tåget.


Förlåt Patrik , men du måste förlåta mig!


All Love/ E



Måndag och skola imorgon..

Trots att jag vaknade imorse och var fortfarande väldigt förkyld så klev jag upp ur sängen och kläde på mig för att åka till prinsen min. även fast förkylningen gör mig galen så är nog det enda som får en på andra tankar är att stå i solen och mys.
Man har inte hela dag på sig att bara va, så efter jag va klar med romario åkte jag upp till beauty för att lasträna lite.
Blev förvånad och är nog fortfarande förvånad över hur bra hon skötte sig. Några träningar till så är vi fit for fight !
Efter det så var det hem dax. Kolla lite på tv , sydde klart min slöja till bröllopsprovet nästa vecka och sen var det bara sängen som gällde.
Och här ligger jag, med datan i knät och harry potter på tv.


 
1. Prinsen och jag
2. Jag och Caroline

Sov Sött/ E


Konstig känsla.

Är det normalt att känna att det fattas något utan att ens ha haft det?
Det låter nog lite konstigt , och det är precis vad jag känner mig.
Under senaste tiden har jag mått så sjukt bra, det har lixom känts som om allt var som det skulle igen.
Kunde le bara för att le, hade inte hänt något speciellt men endå så kände jag för att le.
Och bara på några sekunder så kan man sumpa det. Jag vet att jag gjorde fel , men det är männskligt att göra fel.
Misstag är till för att göras för att man ska kunna lära sig av dom, men tyvärr så kommer vissa i kläm när tar vissa beslut eller begår misstagen. 
Ska man inte förlåta? Alla förkänar en andra chans.

Gli errori sono qualcosa da fare, per imparare a non eseguire sentenze 


     

Ho tutti i log su di esso che è stato difficile


Tajming

Lördag och kände mig inge vidare taggad på att göra något.
Vaknade runt 10 för att åka upp till Beauty och rida lite, men det blev inte så mycket utav de. vi lullade runt och solade istället.
 Eftersom jag vaknade med en hemsk hosta som aldrig ger sig så blev det hemma kväll med familjen och vänner.
Kom hem efter en skön dag hos Beauty så var det bara dax att höja volymen och börja städa. Va EN ANING stökigt i mitt rum, och så kan det inte se ut när man har gäster.
Städat och fint så var det dax för middag. Lagom social är man när man är sjuk så jag åt och gick och la mig i sängen och där låg jag hela kvällen och kolla film .





        
Jag och Beauty
Love / E


Can i have this dance



sammandrag!

Efter en händelserik vecka så sitter man här igen... sjuk!
Har tillbringat mina dagar och kvällar med Frida, anna och caroline.
Mysstunder, grillkvällar, nattpromenader, fester, bio, sol, missförstånd, skratt och även lite gråt.
Frida, anna och jag har haft våra natt bravader under påsklovet, självklart har dom varit otroligt roliga så ingen kan ana.
Det har i alla fall alltid slutat med att jag och frida sitter helt ensamma ute i ingenstans och måste gå hem. Ingen fara vettu vi fixar allt. Hjälmen på huvuet så är vi redo för allt!


Måndag...Efter att ha gått av tunnelbanan och pussat patrik hejdå så fick nämligen jag och frida gå ifrån hallonbergen (igen)
Trallade genom lera , gräs och massa skit så kom vi äntligen fram till skylten där det stod solna stad. Konstigt nog blir vi alltid lika glada av att se den.

Tisdag... grillning med Gabriella och co vid zinken. Mysigt men eftersom jag och frida är så sjukt höjdrädda så blev det mer krama staketet för oss än grillning. Senare kom Sanne och anna och hälsa på en snabbis , eller anna hoppade av med oss och sanna fortsatte med grabbarna hemåt.

Onsdag....Fest vill jag lova. Efter ett riktigt bra inciativ utav Ellen så bjöds det på fest. Mycket trevliga människor på ett och samma ställe vart det. och även en massa besvikelser och missförstånd blev det. Kvällen slutade inte som jag hade velat men jag kom hem säkert tack vare Pyret som så snällt körde hem mig, frida, anna och sara.

Torsdag.. vaknade sådär lagom sent(15.00) för att gå upp och fixa mig för att möta sara och åka till Beauty. Dagen var inte mer intressant än så mer än att Dennis, isabelle och pyret kom och hämta mig på kvällen för att hitta på något mysigt. Bio blev det i alla fall. Kom hem lagom tidigt för att gå och lägga mig i tid för en gångskull.

Fredag...Vaknade av att ingen i min familj kan ta hämsyn till att man sover. Mamma och sara städade och fixade så högt att det var bara att glömma sovandet. Gick upp tog en macka för att sen bege sig och kolla på min prins och linda när dom skulle träna för berit. Efter det åkte vi till Beauty för att trimma lite själva. Kvällen avslutade jag med en promenad med caroline , theo och hallon.


         

1.Glad frida med hjälmen på huvet.
2. Solande Theo
3.Beauty ma lee och jag
4. I really like you

P&K / E


Slämsäck!

vart ska jag börja ?!
Sen jag skrev sist så har det hänt enormt mycket och det mesta har bara varit roliga saker ..

söndag kl 22.55 traskade jag och frida ner till bussen för att åka till täby på fest.
Nu för tiden har vi börjat festa på söndagar, ikke bra!
Gaffens pojkvän Felix var mannen i huset för kvällen, trevligt folk som bor i täby vill jag lova .
Bara en massa kärlek var det i de huset, helt seriöst så har jag inte sätt så mycket människor som tycker om alla på samma fest. Mycket trevligt !
Efter en hel helg så var jag och frida sådär lagom pigga och bestämde oss för att åka hem "tidigt" Kollade bussen runt 2 någonting för att försöka ta oss hem och det var där äventyret började!
På vägen mot nattenbussen följd av felix som var mannen i huset för kvällen. Frida och jag som höll på att somna pga sömnbrist vaknad till så fort vi kom ut i friska luften. Började babbla på och det tog aldrig slut förens Felix fick damp för han inte hitta busshållsplatsen. Nog om det, utan vi 3 tjejer och felix fick traska tillbaka till huset för att åter igen gå in på nätet för att se vart bussen gick. men att gå hem ute på landet är inte som en fjärt i rymden! NEJDU, Jag Emma som inte är rädd för någonting är rädd för grodor! FYFAN vad äckliga dom är. 
Och inte nog med att grodorna var sjukt äckliga så gick bussfan inte ända hem till bagartorp så det vara bara fö oss att börja traska.
Man tycker väl att om man får gå hem mitt i natten så bör man vara arg och bara skynda sig hem , men nejdå inte jag och frida!
Vi gick och snacka och skratta så vi nästan väckte halva bergshamra.
Och inte nog med alla djur på landet så stötte vi på en grävling som var påkörd som låg i diket, självklart skulle jag ta kort på den .
"maten är serverad och pälsmössan iför vintern är kirrad"
Grävlingen var stendöd och jag och frida snart också, vi gick nämligen mitt imellan filerna på motorvägen , jävla tur att det var den enda gräsplätten som ingen idiot rastar sin hund på, så man var tvungen att konsentrera sig på att inte trampa i skit mitt i natten också. Vi hade fått nog efter alla djur på landet...
Smarta som vi trodde vi var tog vi en genväg genom nybygget och plask så stog vi där med lera upp till knäna! hahah
kl 4 på morgonen kom vi trötta men glada hem för att lägg oss.

  
1. min fina grävling
2. en halft överkörd groda.
(lite mörka bilder men det fanns inge ljus)


Love/ E


Hammarby!

Solen skiner, cider i handen och bajen spelade lika i årets premiär mot elfsborg borta!

Vaknade runt 11 för att gå upp och dammsuga lite och vänta på caroline som skulle komma runt 12.
fixade mig lite, och sen drog jag och caroline in till stan för att möta frida och sen åka och möta jonatan för att gå och äta.
Som vanligt så är jag hungrig hela tiden... undrar varför? Men vad fan , mat är kärlek!

Mätt och belåten så gick vi 4 ner till kungsan för att sätta oss vid vattnet och käka lite glas.
Mycket mycket mysigt , men vi hade inte hela dagen på oss så vi trallade upp mot tunnelbanan för att bege oss hem igen. Åkte förbi hem till mig innan vi fortsatte hem till matte.
Och nu sitter jag här framför tv/datan och väntar på caroline som har varit hemma och bytt kläder :D
 
Kvällen är ung så ni får höra imorgon om vad vi gjorde senare in på natten ;)


KYSS / E


Lyssna inte på allt folk säger....

Dagen har inte varit speciell.
Men man kan inte ha roligt varje dag... Började med att kasta mig upp ur sängen för att åka till prinsessan med sara, fixade lite med henne för att sen åka hem och hämta theo och sen åka och köpa lunch.
Mötte pappa hemma så det blev att ta snålskjuss till solna.
Kom upp till huvudsta, åt lite och snacka lite skit med alla. Tog sen en promenad till solna med caroline och fanny för att hinna hem och duscha och fixa mig innan det var dax att bege sig ut igen :D
Som vanligt har jag alltid beslutsångest för vilka kläder jag ska ha för kvällen men tillslut så hittade jag vad jag skulle ha på mig.
Outfiten kommer upp imorgon.
Tog mig till huvudsta för att möta caroline och ha lite chillkrök hos matte.
Själv tog man det väldigt lugnt. folket började droppa av och till sist var det bara jag, andreas, johan och markus kvar. dax att sova så man orkar gå upp imorgon och promenera lite i stan med jonatan och caroline.


LOVE/ E


Dom tre F:en

Dagen har varit slapp och skön!

Började med att åka till skolan förkyld och trött. Satt på loreal föreläsning enda fram till lunch. ganska så chill men tråkigt faktiskt.
Lunchen blev lite frukt och dricka på ica maxi, satte oss i solen och njöt av vårsolen som äntligen har kommit. Själv så frös man hela dagen endå, eftersom jag aldrig kan vara frisk nu för tiden....
gick tillbaka till skolan för att ha mentorstid , så onödigt men endå. Slutade runt halv 3 då jag, mickan, caroline och maria gick till ica för att ta lite gratis skit...mihi för att sen gå och sätta oss och sola .. Så sjukt hur fint väder kan få en på bättre humör :D

Fortsatte sen mot huvudsta för att gå ner och kirra med hästarna. Det gick på några timmar , sen så gick jag och caroline hem till henne och kirra lite krubb för att sen bege oss mot skåne för att chilla lite.. träffade även danne och micke där.
dax för mig att åka hem... gick tillbaka till caroline för att hämta mina grejer och sen ta med oss Robin"segpropp" ut för att vi skulle slippa gå själva till bussen. caroline och robin va så snälla att vinka av mig vid bussen..
nu sitter jag här och saknar patrik i smyg.. haha och ska försöka sova lite om jag kan somna .



LOVE / E


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus