Leave and get back

Har precis duschat och lagt mig i sängen efter dagens träning.
Trots att jag inte va så taggad på att träna så va det skit roligt idag. Fys, styrka , skott träning och sen match. Fick endel gjort idag faktiskt , va inte så många på träningen men det va en jävla bra gäng.
OM någon är intresserad att börja spela innebandy i aik så är det bara att skriva, uppskattar alla spelare som är taggade på att provträna!
Dags att sova lite så man orkar upp till svenskan och sen religionsprov.



one day left

Efter att ha varit i skolan hela dag så känner man sig ganska trött men väldigt lycklig över att det är varmt ute!
Men fan vad trött jag är.. Ligger i sängen och halv sover och försöker ladda inför kvällens träning, har ingen lust igentligen men vad gör man inte för laget lixom..
Ligger och funderar över vad jag ska ha för student klänning också.. Väldigt svårt. har funderat på om jag ska gå till någon som kan sy upp en klänning som sanna ska designa åt mig. Eller om jag ska leta efter en? Men eftersom kläder och skor är väldigt viktigt för mig så kommer jag behöva fundera lite till.
Har bara morgondagen och en lektion på torsdag sen är det lov! Så jävla skönt... Eller det är ju trotsallt mitt sista lov.



Jag och caroline flippar!



I'm better than your ex and better than your next

Min lilla vän Frida sa till mig att inte fundera så mycket på det tråkiga , utan tänka på något roligt! Och vad är inte bättre än att shoppa på internet. FARLIGT!

  
Underbart fina!



Titta gilla glöm !

Livet har en del konstiga vändningar!
När du mår som bäst så kommer dom västa vändningarna någonsin.
Ialla fall i mitt liv, men jag kan ju tacka fan för mina underbara kompisar som får mig le i detta mörker.
Förra veckan var ganska jobbig men hade även väldigt roligt.
Blev en hel del dricka i helgen men det behövdes efter allt som hänt!
Söndagen slutade även med en förlust i P-cupen och att vi stod och väntade efte ambulansen i ca 1 timme. Men slutade veckan med att kolla på SNS med Frida , Maria , Stirre, Lulle och Pontus. väldigt mysigt!


Det man inte ler åt , gråter man åt!



I ett försök på att släppa taget

Hur jag än gör så finns du överallt!
Försöker man undvika att träffa dig , prata med dig eller överhuvetaget skita i allt. Så är det alltid andra som pratar om dig.  Är det inte ens vänner som pratar om dig så ser man dig och dom pratar om dig på tv!
Hur ska jag kunna glömma dig ? Helt värdelöst är det!


Livet leker och jag är typ död!

Gårdagen va väldigt rolig! Va med Linda och Frida och kollade på tant hockey. Sen va alla så taggade så vi åkte hem till mig + alla grabbar som va med. Tog oss vidare ner till min bror eftersom syrran skulle upp och jobba. Men det va lika trevligt där nere. Tog mig hem runt 2 för att man har endel att sköta på lördagar.
Kom upp lagom seg imorse, mamma körde mig till stallet för att fixa romario. Gjorde även 2 teori prov imorse när jag kom .. tro det eller ej men jag fick alla rätt. Tog mig en promenad med Caroline till bussen för att åka hem och ladda inför kväll som ännu är obestämd.



Dont let me stop you

Finns nog inget bättre än att vakna och veta att man ingentligen inte behöver göra ett skit. Så jag tog mig upp ur sängen satte på mig solglasögnen och tog en långpromenad med Theo.
Kom hem och åt våfflor till frukost eftersom jag inte åt några i går. Men orkar inte äta fler än 3, medans min lilla syster kan äta hur många som helst.. fattar inte hur hon får i sig så mycket mat.
Kollade på tv och fixade mig eftersom jag ska på hockey med Frida idag så man ska väl se lite snygg ut..
Kvällen är ännu oplanerad men något ska man se till att göra!
dags att klä på sig och åka till stallet en snabbis.



sometimes i think , somethimes i dont

fyfan vilken dag! Det va kaos på kundpasset idag, torktumlaren hade gått sönder , massa var sjuka så det fanns kunder men inga frisörer och det var folk överallt!
Men som alltid så fixade sig allt tillslut. Hade ialla fall kund idag som blev sjukt nöjd med håret, alltid lika roligt när dom blir det. Tog sällskap med Caroline hem. Bytte om och packade ner lite saker för att sen gå till jossan och äta middag, dricka vin, snacka skit och färga hennes hår. Blev sjukt snyggt det också! Jag, Jossan, Frida och Amanda satt till halv 12 och snackade och hade as trevligt. Amanda åkte hem och jag och frida tog en promenad till statoil. Gick en sväng förbi hemma hos frida för att snacka vidare innan jag skulle hem och "vänta"... Vem jag väntar på får förbli ett frågetecken ett tag till... Och som sagt här ligger jag :) Är ledig imorgon så det blir att ta det lugnt tills jag hittar på något roligt .. 

Nej nu ska jag kolla på film och vänta lite till... Sov gott


Jag och anna i väntan på att jag ska tatuera mig.



on and on

Känner mig stolt! Har varit på alla lektioner under hela veckan .. eller dom tre dagarnasom varit, haha
Det har inte hänt något speciellt idag så det lär bli ett ganska tråkigt inlägg. Gick till skolan för att ha religion och samhälle. Men ingen av lektionerna va speciellt ansträngade så det kändes ganska värdelöst att va i skolan. Åkte till stallet efter skolan för att fixa Romario. Klar ganska tidigt så min bror hämtade mig för att jag skulle hem och plugga till natur provet vi har imorgon. Så det är vad jag har roat mig hela kvällen tills jag gick en promenad med Christoffer och träffade Frida en snabbis. Nu ska jag försöka sova lite .. ska trotsallt upp om några timmar.



Klassen på bio.



Hej hopp!

Livet va på topp!
gick till skolan idag trots att jag va ledig. Kändes ganska skönt att få endel gjort så slipper man stressa sen.
Efter bilden så åkte jag och caroline till årsta berg för att möta maria och anna. Eftersom jag och maria skulle tatuera oss.. Maria var först ut , henne första och den blev AS snygg! Next up, det var jag. Jag skrev en text till min syster på revbenen, det kändes kan jag säga. Men det som inte dödar, det härdar.
Åkte hem tog mig något att äta, för att sen åka till träningen. Gick väl helt okej i början , men skadade mig i låret i mitt på träningen och självklart ska jag fortsätta spela så jag gick ännu ondare och fick gå av. Och here i am , i sängen. As irriterande att skada sig nu , HAR INTE TID MED DET.




wonderland

Kan inte sluta le!
Dagen har varit toppen, gick till skolan för att äta lunch med Maria och Caroline. Tog oss till skolan för att ha frisör lektion ... gjorde klart ett moment men sen blev det inte så mycket mer gjort än att jag klippte av mig håret igen!
Det är as snyggt men har inte riktigt bestämt mig om jag ska låta det växa eller inte. Säg gärna vad ni tycker!
Efter lektionen så åkte i princip hela klassen in till stan för att äta middag tillsammans och sen gå på bio och se Alice i underlandet i 3D. Den va faktiskt asbra för att vara en "barn" film. Kan ju säga att det barnet som kollar på den filmen lär skita på sig ... eller det beror väl på hur man tolkar åldern på barn, hah
Tog en sväng förbi Frida innan jag gick hem och som vanligt klistrad framför datan. Vände mig precis om och såg precis hur lille theo låg ner gosad i min säng så jag tror nog jag ska krypa ner jag med .

  



Don't play with bitches who knows how to play it better

Gårdagen va jävligt rolig!
Åkte till Romario på morgonen för att fixa lite med honom. Tog mig hem så småning om för att städa mitt rum som såg ut som ett helvete. Beställde lite mat innan jag hettsfixade mig för att gå till frida som hade lite fest hemma. Eftersom USK vann SM-guld i ringett igår så va alla en aning taggade! Hade asroligt, även fast jag inte va över taggad när jag kom dit så blev kvällen/natten väldigt lyckad! Eftersom att jag skulle upp kl 10 imorse så va det inte så lyckat att komma hem 4 i natt. Men upp kom jag och utan problem. Fixade mig och gick ner och mötte caroline!
Kollade på aik aj´s åttondelsfinal som dom vann med 4-2 mot malmö, riktigt skönt för dom!
'Helt sjukt hur man kan vara så jävla snygg!'
Såg även något väldigt roligt på läktare så det fick ju mig att dö av garv...Säger inget så har jag inget sagt!
"Han är en 10 och du är en 1, det är som att blanda olja och vatten... det går inte"

Nu ligger jag i alla fall i sängen och tar det lugnt. ska försöka plugga lite innan jag blir för trött.





lämna eller bli lämnad

Helgen har varit hektisk. Så har varit lite dålig på att uppdatera.
Men som vanligt på söndagar så sluta man i sängen med datan i knät och bloggen om första sida på datan.
Fredagen va ganska skön! Började med att klippa brorsan för att sen gå till jossan och klippa henne också.
Gick hem för att åka och rida på Romario och MQ. OCH det gick hur bra som helst!
Begav mig hem för att duscha och åka till helenelund och möta Maria.
Hade en mysig kväll men det va något som saknades...



HAMMARBY

GRATTIS BAJEN SOM VANN SM-GULD I BANDY!



fight or not

Jag var helt inne i mina egna drömmar och förhoppningar. Du var endel av drömmen, men som jag precis sa... det var en dröm. När jag tänkte på dig så log jag, när jag såg dig så sken jag som solen. Du gav mig helt enkelt en anledning till att le dagarna i enda. Vet inte riktigt om jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Men kärlek lärde du mig att tro på!



Eyy

Det går bra nu!
Efter skolan , eller rättare sagt efter jag hade färgat Camillas hår så åkte jag till Kista för att hålla Maria sällskap när hon jobbade. Och eftersom jag va helt ensam där så kunde jag passa på att plugga lite. Gick helt okej men fan vad tråkigt det är. Tog även en runda i kista för att kolla efter lite saker, Men fastnade hos Linus haha
Min och Marias nya kompis, as skön kille! Gick tillbaka till Marias jobb för att fortsätta plugga och jobba.
För att sen vänta på att Wiktor skulle komma och hämta oss runt 9. Fick skjuss hem, eller hem till jossan i alla fall. Hämtade lite kläder som jag hade glömt hos henne, sen tog jag en promenad med Christoffer och theo.. Och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt för att kunna somna.



JAG ÄR UPPE PÅ FÖRSTA LEKTIONEN

Tro det eller ej men jag är i skolan och har varit på första lektionen idag!
Min kära pappa väckte mig imorse men han vågade typ inte skricka på mig så snäll som han är, men jag har nog insett själv att jag bör ta tag i skolan!
Har precis haft natur med våran hamster till lärare, han ser verkligen ut som en hamster i ansiktet och pratar med stängd mun så det ser ut som att han hamstrar(A) Kommer inte ens ihåg vad han heter, bra jobbat!

Dags att ladda inför svenskan, Majken lär ju bli en aning överraskad att jag är här i alla fall!



le även mot det som är svårt

Försover man sig när man har sovmorgon då är man fan bra.... Åkte så småning om till skolan för att ha samhällskunskap och mentorstid. Gick ganska smidigt eftersom vi kollade på film och snackade om massa roliga saker vi ska göra innan studenten. Tog en promenad ner till stallet med Sabina, sara och teddie. Snackade lite skit med Caroline innan det va dags för mig att rida på Romario.
Det gick ganska bra, Älskar verkligen den hästen!
mamma jag och sara tog en sväng förbi ica maxi innan vi fortsatte hem. Duschade och fixade lite medans Christoffer väntade på mig för att ta en liten promenad.
Men nu ligger jag i sängen med lille Theo brevid mig, ska väl sova snart så jag kommer upp till skolan!

Bilder ifrån gårdagen och idag kommer imorgon när vi hunnit laddat upp dom.



Så sant som det kan bli

You may not be her first, her last, or her only. She has loved before and she may love again. But if she loves you now, what else matters? She may not be thinking about you every second, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her and don't expect mo...re than she can give. Smile when she makes you happy, and miss her when she's not there.

(
citat ifrån anna lindell)


living in the fucking dream

Jag levde i en dröm ett tag men jag vaknade upp och insåg att det var jag som krossade drömmen.

Men att sätta gränser för någon som har sitt eget liv är bara egoistiskt. Så varför är alla brudar såna kontrollfreak?
Tjejer släpp det! Killar har tjejkompisar innan dig, acceptera det och låt dom ha kvar dom. Älskar du honom låt honom veta det. Men precis som du, så hade han ett liv innan dig, en hobby och en massa kompisar. Så stäng inte in honom för då förlorar du honom innan du ens fick reda på vad han bästa kompis heter.. Och det vill säga ganska snabbt!





SKIT

Kom precis hem ifrån träning. Man kan ju inte påstå att jag va bra idag, eller springa kan jag men jag vettefan vad jag gjorde med bollen idag! Har även insett att jag bör kolla upp om jag har damp ... på riktigt!
Har tillbringat hela min dag med världens bästa Caroline. Nu känns det som man är tillbaka!
Nu blir det duschen och sängen direkt eftersom jag MÅSTE gå till skolan imorgon. Inte långt kvar nu till studenten så det är bara att lägga på ett kol.

ciao



För mycket vin för dom båda , eller vad kollar dom på?



le mot livet

Av någon anledning så lyckas jag och Caroline alltid träddas dom sjukase människorna när vi är på väg någonstans. Hoppade på bussen för att åka till solna för att sen åka vidare in till telefonplan.
Träffade ialla fall Frasse, Jocke och Jonis på bussen när dom va på väg hem ifrån träningen. Klockrena grabbar!
Tog pendeln ifrån solna istället , men det kanske va en nitlott... eller ah haha
Träffade en skum kille som hade rymt från fängelset och skulle åka och köpa braj och frågade hur man skulle ta sig till hässelby.. Och det va inte det enda av frågade. Utan han åkt med oss hela vägen in till stan och berättade hur han hade knippsat av ens killes fingrar med en tång, och hur han hade stuckit en kniv i någon kille... Då blev man inte mer motiverat till att be honom lämna oss ifred. Desutom sa han att döden kan inte vara mycket värre än livet. Och har man den synen på livet så tycker man fan synd om killen!





Färga håret, dricka vin och snacka en jävla massa skit!

Dagen har varit as najs! Vaknade åkte och mötte Caroline i solna för att gå och äta innan frisör lektionen.
Gjorde inte så mycket i skolan idag , utan vi satt mest och snacka, Planerade kvällen.
Åkte till stallet , skötte Romario och red på Bjuttan som hade damp idag. Men inte fan kom hon undan.
Mötte upp Caroline för att åka hem till mig och ha myskväll. Färga håret och dricka lite vin! För er som tycker vi är sjuka som dricker vin på en måndag så är vi lediga imorgon.

För er som är så jävla nyfikna på allt jag skriver om, så får ni gärna fråga massa saker .. men skriv vad fan ni heter !  

Här kommer lite mer smaskiga bilder, om ni älskar att snacka!



Mäktigt!



Forgive and forget

Man måste erkänna sina misstag men dom runt omkring måste även kunna förlåta dom.
Måste erkänna att jag saknar dig!



Finns alltid en man som kan bära en över vattnet.

Eftersom jag hade mycket planerat för lördagen så gick jag upp ganska tidigt! Åkte upp till stallet för att fixa romario innan jag skulle på hockey i ritorp. Jävlar vad snygg han är, Det finns ju en som man aldrig kan ta ögonen ifrån!
Ganska uppenbart vem det är, men det spelar inte mig någon roll. Är man snygg ska man få veta det!
Efter matchen tog jag och sara en promenad hem men det slutade med att vi i princip behövde "simma" hem.
Under tunneln vid ulriksdals station så hade det blivit översvämning så killarna som skulle suga upp vattnet sa att det skulle ta typ 10 min, men min kära syster som vanligt inte orkar vänta bad en av killarna att bära oss över.. haha och det gjorde han.
Tog oss hem tillslut för att gå upp till Patrik som precis har flyttat till Järva staden, så du har han typ flyttat hem igen , eftersom han bor 500 m ifrån vårat hus.
Hjälpte inte honom inte med så mycket, jag och sara satt och spelade tvspel medans dom anda jobbade.
Gick en vända hem för att hämta lite öl till flytt gubbarna. För att sen gå hem igen och fxa mig inför kvällen.

Gick till jossan innan vi drog in till stan , till royal. eftersom vi va typ 60 pers som gick tillsammans dit så va det ganska roligt. Men jag kände att det va lite segt i slutet så jag tog sällskap med Christoffer, Anthon , Anton och Jossan hem. Eftersom alla flyttar till uliksdal så nu lär jag alltid på sällskap hem.
 

Bilderna kommer ifrån onsdag och lördag så fort Ellen skickar dom till mig..



dagen blir vad du gör de till..

Har inte gjort så mycket idag, Sen jag skrev sist så har jag hunnit med att. Handlat med mamma lite överallt, hoppat Romario och MQ, duschat och lagt mig i sängen och kollat på någon konstig film. Tänkte inte göra så mycket mer idag eftersom imorgon kommer det bli en JÄVLA dag!

ska upp till stallet ganska tidigt för att fixa Romario . Åkte till ritorp och kolla hockey en sväng, hem och passa brorsans hund medans dom flyttar och sen är det utgång ! Vi är typ 60 pers som ska ut tillsammans så det lär bli en riktigt rolig kväll :) Får uppdatera med lite bilder senare..
Nej , nu ska jag kolla klart på filmen och sova.



love is not easy

Hade ställt klockan på 10 men vaknade inte förens 1. Va en aning trött så jag kunde lika gärna sova ut.  Hjälpte mamma med tvätten tills hon kom hem. Sen har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt. Ska snart åkta till stallet och hoppa Romario och MQ. Dags att klä på mïg så jag hinner till stallet i tid..



onsdag/torsdag

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Eller den blev rättare sagt inte alls som planerat!
Gick upp till skolan i tid och va på ALLA 2 lektioner :P nej skulle jag ner till stallet och fixa romario och hem och sova ... Men icke ! Träffade Christoffer i solna en stund, snacka lite skit och tog igen förlorade tid. Fortsatte sen upp till Romario :D fixade med honom och Bjuttan för att sen kolla på Johans match men den va i botkyrka så det blev inge mer med det. Caroline åkte hem till Linton och jag hem till Jossan för att gratta fanny. Men det blev lite mer än så. Jag följde med ut på krogen trots att jag va så trött. Men fan vad roligt vi hade! Jag stog på dansgolvet och dansade konstant, från och med att vi kom tills vi tog jackan och skulle åka hem. Älskar verkligen att dans !

Jag som hade som plan att gå upp till skolan i tid, va inte sån bra plan följare. Sov som en stock hörde knappt mobilen. Kom upp till slut, åt lunch för att sen färga håret på Kira. Det blev skit snyggt!
Tog mig hem , för att sen bara kasta mig ut och möta Frida. DUKTIGA som vi va promenerade vi 2 sjöar, och snackade massa skit. Sen efter det tog jag en sväng in i duschen för att sen äta middag med familjen. Avslutade kvällen med lite tv tittande med Jossan och Anton, och sen en promenad med christoffer.
och en liten picknik på golvet , eftersom sängen är full av kläder (A)
 
Dags att sova, ska tvätta åt mamma imorgon!


Eyy

Det är lite segt att komma hem kl 12 på en tisdag när man ska upp till skolan dan efter... Men vafan! Hade sjukt roligt på träningen så jag överlever.
Dagen började ganska bra, va ute och sprang med Theo en sväng. Duschade och åkte till solna för att sola med caroline, och kolla på kort till studenten. Men hittade inga fina så mamma och jag får leta vidare. Åkte hem och färgade mammas hår innan jag bella och sara åkte till träningen. Gick asdåligt i början! Men grymma som jag och caroline och kajsa va så gjorde vi några snygga mål tillslut :P

Dags att sova om jag ska orka upp imorgon.


Jossan och jag



Sliten

Igår va jag en aning sliten när jag kom hem så det blev inget bloggande.
Men lördag va så jävla lyckad! Jobbade på annas bröllop, det gick jätte bra trots att diskmaskinen gick sönder så de va lite slitsamt att diska över 80 tallrikar och glas för hand. Men vafan, man får ställa upp för mina "vänner".
Efter bröllopet va det STRESS eftersom tunnelbanehevetet inte gick så sprang vi i princip hem till caroline och fixade oss. Fixade oss lite snabbt för att åka in till stan. Men på vägen till pendeln så ramlade caroline , fan vad vi skratta men stackarn det va en jävla vurpa!
Men upp kom hon igen och in på krogen kom vi också, haha
Som vanligt va jag och caroline först upp på dansgolvet(A) Och jag lyckades hitta en kille som kastade upp mig i luften och vände mig upp och ner.. Vetefan vad han höll på med , men fan va roligt jag hade! Dansade i princip hela natten till Gurra kom och hämtade oss 3 stupfulla damer :P Vissa mådde bättre än andra , haha

Så igår när jag kom hem efter att ha varit och fikat på Gurras mammas cafe så va jag så gott som helt död!
Började 12.50 idag men endå så försov jag mig , BRA EMMA! Sprang i princip i kläderna på vägen ner till 509 för att hinna till skolan i tid.
IMORGON är jag ledig , så det blir att gå upp och springa och sen chilla hela dagen tills träningen på kvällen.

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE, FYLLO PÅ INGÅNG



FLIPPA

Har precis duschat och ska börja fixa mig nu :) kl 15 ska jag va i sumpan för anna ska gifta sig! Man blir lite sugen på att gifta sig när man ser hur fint allt är.. står och väljer kläder och har lite beslutsångest, eftersom vi ska ut sen efter bröllopet så måste man ju ha 2 ombytten ..
Dags att skynda sig !
 
Ses i dimman mina vänner ;)



set the girl free

Mitt i natten sitter i mitt fönster(där det förstås är svinkallt) och funderar över vad jag har gett upp. Kommer på många saker jag gett upp alldeles för enkelt. Men hur ska man igentligen veta vad man ska lämna bakom sig och vad man ska kämpa lite hårdare för?
Tror nog det är många som funderar på samma sak men vågar aldrig fråga högt, vad är det som igentligen betyder något? För mig finns det mycket saker som betyder något, och även saker som jag lämnat bakom mig som jag nu inser att jag kanske borde ha kämpat lite hårdare för!
Imorgon ska jag på bröllop , och det visar ju hur mycket två personer tycker om varandra och vill dela resten av sitt liv tillsammans. Men bortom den lyckan så finns så mycket andra saker som inte gör en lycklig.. Men varför koncentrerar sig oftast alla sig på vad som är fel istället för att koncentrera sig på vad som får dom att leva vidare.. Jo just ordet LYCKA!
Jag har insett efter snart 20 år att lycka kommer verkligen inifrån, och bara ni som betyder något finns där!

 



L.A Baby

"Do not throw away the dreams you really want"
Jag har aldrig förstått hur svårt livet kan va.. 

Säga rätt saker till rätt person, vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, hitta den rätta person så du får känna på lycka.
Är det så svårt att få ihop livet så alla blir lyckliga, för det mesta så slutar det alltid med att någon går därifrån med ett krossat hjärta.   Men är det bättre att sanningen krossar hjärtat , än att lögnen gör det?




Helt oplanerat..

Gårdagen va väl hm...intressant.
Vaknade runt 11 för att gå ut ch springa men det va fan svinkallt så det blev inte riktigt så. Satte mig i soffan framför datan och tven.
Hjälpte mamma med att baka, snacka om att jag kände mig som en hemmafru!
Äsch , fixade mig lite för att sen åka upp till stallet och fixa Romario. Pyssla lite med bjuttan också eftersom alla tycker hon är så farlig att ingen vågar gå in till henne :P
Eftersom kvällen var oplanerad så åkte jag med Caroline och Linton till st eriksplan på "chillkrök", och även lillemaria kom senare. Astrevligt att träffa nya människor, men tyvärr blev vi inte kvar så länge utan jag caroline och linton åkte hem till Olli medans wiktor och maria åkte hem till maria. Så kvällen/natten blev ganska lugn.



the pain you feel is life

har hunnit med ganska så mycket idag! vaknade runt 1 av att mamma hoppade på mig ville åka till ikea. Så ikea blev det! Gick runt där ett tag, åt lite lunch och letade sedan vidare. Åkte därifrån med nya möbler, ljus, sänglakarn och massa annat. Det va väldigt mysigt att bara va med mamma hela dagen.
Färgade syrrans hår när jag kom hem, blev inte så stor skillnad, den där jävla icafärgen är skit om jag får säga det själv. Städade mitt rum också innan det va dags att byta om och bege sig till träningen. va väldigt soft träning eftersom halva laget är på kryssning och super skallen av sig ... Kom hem runt 12, duschade och här ligger jag i sängen med mina fina nya lakarn (A)

Dags att sova så man inte sover bort hela dagen imorgon.



hero of my life

Sitter i stallet och tar det lugnt .. eller rättare sagt laddar inför att gå ut till romario och fixa.
Har precis ridit på Dragonite, det gick väl okej.
Snacka om att jag inte har gjort ett skit idag... Vaknade, la mig i soffan och kollade på one tree hill till klockan halv 4. Gick ut med Theo för att sen åka till stallet för att rida lite. Så here i am!

Im looking for the hero of my life!


Skulle du förstå vad jag sa, hade du vetat att du är bästa jag har!



Familjen

Va en aning sliten när jag kom hem ifrån maria i söndags morse. Så jag la mig och tog det lugnt i sängen, tills jag och sara gick ner till brorsan för att snacka lite skit . Gick hem lite senare för att kolla one tree hill med syrran. Slutade med att jag somnade framför tven och vaknade för ett tag sen. Ska hoppa in i duschen snart och sen se vad man ska hitta på!

 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus