Dont play the game you cant win.

Första gången på länge så sov jag ut idag. trots de så vaknade jag inte för sent..
Har bara legat i soffan och kollat på film hela förmiddagen. A cinderella story och Djävulen bär prada .
Mer hinner jag inte eftersom jag och beauty ska träna för mirre idag.

                                               



När man ligger hemma och bara slappar så får man typ hybris. jag som alltid har saker att gör!
tankarna hinner ikapp en, och de är nog det som jag är rädd för.
Men för att släppa de man är rädd för måste man möta de innan.
Att varje natt påminnas hur det var att förlora dig och känna samma känsla om och om igen.



see you
/E



om drömmar slog in





A Cinderella Story


seg som vanligt!

Jimmy klagar alltid över hur seg jag är och de kan jag nog hålla med honom om. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
På fredag natt åker även partyprinsen bort till spanien.

kändes som om lovet precis hade börjat, men nu har halva redan gått.
Inget speciella planer inför lovet utom att jag skulle åka med camilla till tobbes kompis land och ta de lungt och åka skidor. men de blev inte av, tyvärr!
Får stanna hemma i äckliga stockholm och lida utav de dåliga vädret och försöka se glad ut ;)
Nej men igår köpte jag en ny mobil(äntligen) min har varit helt så ett tag nu så de va på tiden.
Sony ericsson w350i blev det. Nöjd än så länge:)
Dagen har varit slapp, var med mamma på möte imorse kl 9. Sen åkte jag hem och åt lite innan linda ringde och bad mig komma ner och hjälpa mig. så jag åkte till huvudsta och där stannade jag till nu.... pilla lite på romario och sen avslutade jag dagen med att träffa sjuklingen Caroline. Skönt att se henne på benen igen!

tänkte avsluta kvällen/natten framför tv och Sex and the city eller hos jimmy om jag kan palla mig in i duschen innan tågen slutat gått!





sweet dreams
/E


14/2

Ett år men känns som en hel livstid.

Jag hade två vägar att välja och jag tog fel väg.  det var exakt ett år sen sist, och även fast det kändes som de rätt just då så har jag ända sen dess känt ånger.
Du är det första jag tänker på när jag vaknar och de sista jag tänker på när jag somnar.
Jag saknar dig och kommer alltid att göra!




Lifehouse - You And Me


Allt eller inget!

Som alla kanske har märkt så har jag varit asdålig på att blogga den senaste veckan. mest pga att jag har jobbat mycket och inte haft en ledig dag. Och än är det inte slut på det, utan imorgon ska jag jobba igen.

Dagen började med att vakna försent så jag fick kasta på mig kläderna för att springa ner till tåget för att möta Caroline och Bex i stan för att gå till Lorealstudion och färga bex hår. Det blev skit fint om man får säga de själv. Efter det åkte jag och caroline hem till mig och fixa lite innan det var dax att åka till skolan igen för att lämna in historia arbetet. Tog ingen lång stund innan de va dax för oss att bege oss mot stallet där vi skulle pill lite häst. Gick hem runt 8 och tog en LÅNG promenad i hela solna och avslutade hemma hos Veronica för att kolla hennes lägenhet innan micke skulle köra hem mig :D
hemma runt kvart i 11, perfekt så jag hinner fixa mig innan SATC.


Lika barn leker bäst


Thank you for the good times

Efter att ha varit helt död ända sen i fredags så har jag äntligen hittat ork att blogga.
Dagen har varit lagom seg, kom hem ganska sent igår efter ha gått en lång promenad med Christoffer och Anton.
Vaknade en timme försent idag, så det var bara att gå upp klä på sig och borsta tänderna innan jag va tvungen att gå till tåget. Vi skulle vara på lorealstudion hela dagen och gå igenom färg läran om alla loreals färger och toningar. Skulle nog varit roligare om jag vore pigg men tyvärr så va jag inte de. Satt och flumma med caroline för att hålla sig någorlunda vaken ...  kl 12 så slutade vi ,fick rikskuponger och sen åkte vi hem till mig för att gå ut med Kilou och Theo eftersom brorsan har åkt till Barcelona så passar vi hans hund också. tog en sväng med dom och sen åkte vi till ica maxi för att köpa lunch och sen gick vi ut med carolines hundar.
Mötte sen Bex för att tralla ner mot stallet och pilla lite häst.. efter de tog jag och theo en promenad hem för att lägga sig tidigt men som vanligt kommer jag aldrig i säng.
Nu är det SATC sen sängen så jag orkar jobba imorgon .

          
Liza,Kilou och min bror patrik/ Min lille theo


stresssss!

Nu är jag hemma efter ha tillbringat hela förmiddagen i stallet.
Kom hem och kastade mig i duschen för att dra till´jobbet om 10 min .
Jobbar till 23 om jag inte behöver jobba över , sen är det chillkrök som gäller, kan ju inte ligga hemma bara för man jobbar hela helgen .



Skit skön låt!


LOVE IT



Snart rullar man fram utan grillorna på.

Kom precis hem efter en heldag i skolan, stallet och på jobbet.

Började dagen väldigt skönt med att jag började halv 1 med eget arbete på frisör så jag hade igentligen inte behöft åka dit , men skönt att få lite gjort.
Efter lite jobb i skolan fortsatte jag, Caroline och bex mot stallet för att pilla lite häst. Gjorde de sen var de bara att¨åka raka vägen till jobbet.
Gick prima och jobba men om sagt nu är man slut och behöver sova så jag orkar jobba och festa lite också.




SOMMAR SOMMAR SOMMAR, TACK!


jävla kyla!

Sitter åter igen vid datan efter kvällens avsnitt av SATC.

Dagen har inte varit så intressant mer än att jag åkte till skolan lite senare än vad jag skulle. Hade ingen bok så jag struntade i läsningen och åkte till mentorstiden för att lyssna på rektorn när hon skulle snacka.
Efter de va de dax för lunch och efter som vi inte får äta på Food court längre så gick jag och caroline och köpte en dricka och en bulle på ica... tröst äta kallas de:P
Trött som man är (alltid) så gick vi tillbaka till skolan , tvättade varandras hår och gick sen till lektionen där vi skulle lyssna på någon föreläsning. Va inte så lätt att hålla sig vaken. Slutade runt kvart i 3 och då gick jag, caroline och johan mot huvudsta där dom skulle hem och jag fortsätta ner till stallet. Pillade lite på mina hästar och sen åkte jag hem för att träffa Christoffer och ta en promenad med Kilou(brorsans hund), Idag fyller även min käre bror Patrik 25 barre! Börjar bli gammal nu ... Som sagt avslutar jag alltid i sängen framför SATC och lite bloggande.



        
Min bror och hans flickvän Liza/ Kilou som valp och Patrik


Kärlek är inget man bevisar med ord.

Alltid lika skönt att lägga sig i sängen ny duschad efter en lång dag.

Vaknade försent idag, inget nytt men börjar bli less på att försova mig. Någon skulle kunna släppa en bomb i mitt rum, men jag lovar jag hade inte vaknat.. Gick i alla fall så småning om upp för att klä på mig och åka och äta lunch med Caroline , det blev wook som vanligt på food court. Det sorliga är att imorgon är sista dagen för oss att äta där :(
Efter lunchen gick vi tillbaka till skolan för att ha svenska med majken, läste en text om Iliaden och odyssen, piss tråkigt men måste man läsa så måste man!
Efter de hade vi herr föning på schemat, hade prov på det. Gick helt okej men de va jävligt tråkigt.
äntligen klar med de så trodde vi att vi skulle få sluta men inte de, så jag klippte min damdocka 1 i en gradering i nacken sen åkte jag hem för att ta en promenad med Theo och sen åka till beauty för att rida lite.
Och nu är jag hemma och kollar på SATC som alltid!







Från Oasis konserten 28/1
             

Victor och jag / Philip och jag


hasch och tinner bajen vinner!

Vaknade dödstrött, va tvungen att gå upp så inte Caroline mördar mig för att jag försover mig..
Gick i alla fall upp , kollade mig i spegeln och de va ingen vacker syn, såg ut som en gammal pundare!
Aja, kasta på mig mjukisbyxor och en tröja för att försöka hinna med bussen som gick om 3 min när jag kollade på klockan senast imorse. Missade den men tog bara en annan , så jag kom väl kanske 5 min försent. Men bättre sent än aldrig. Hade samhälle som va chill , sen svenska med majken som ville bli arg på mig men kunde typ inte för jag är så bedårande(A) Nej men de va ganska chill de med bara att vi har prov om 2 veckor. Aja sen var det lunch och gissa vad jag åt.... Wook! Skit gott men jag mådde så jävla illa idag så de va inge roligt att äta. Gick i alla fall ifrån maten för att förbereda för vårat klipp prov vi hade idag. Gick helt ok, förutom att jag hade helt glömt att vi skulle ha de idag , så allt blev bara en inpulsklippning.Efter skolan så kastade jag mig till Romario för att fixa med honom och sen kasta mig iväg med bilen till Prinsessan för att patrik skulle komma dit så då måste man ju vara i tid... som jag inte va(a)
Jag som alltid passar tider har blivit sämst på de, förstår inte!
Aja, nu är jag hemma och har precis kollar på SATC och ska snart sova när jag har pluggat klart.




Jag på svenskalektionen.


Lördag och ännu en söndag..

Redan måndag och jag har inte bloggat sen i fredags.
Helgen har varit full av överraskningar! Lördagen började med att jag åkte upp till huvudsta för att hjälpa Linda lite. Åkte sen därifrån till min prinsessa för att fixa lite med henne. Va där lite för länge för att hinna i tid till my.
Åkte hem och kastade mig in i duschen för att sen kunna fixa mig inför kvällen.
Hade sjukt ont i magen så jag bestämde mig för att åka till my gratta henne och umgås lite , men åka hem sen när alla skulle dra vidare. Men som vanligt med mig när jag bestämmer något så blir det aldrig så. Jag följde istället med Camilla, Pernilla och Erla ut på korgen. Nini jobbade på seven som är nytt, så vi fick komma in gratis. Tröga jag fattade inte att de va K15 så det blev ju en "lagom" rolig överraskning när man kom dit. Tog en drink och sen drog vi vidare. Hade ingen aning om vart eftersom det bara va en inpuls grej att gå på krogen. Så vi snacka lite och slutade på toxic (Hirschenkeller), träffad vi Anton på k15 och sen Simme, Seth och Verum på toxic. Kvällen blev lyckad tillslut, men vad ska man säga man gör det till vad man vill att de ska va. Kom hem runt 2 halv 3 tack vare Tobbe som va snäll nog att komma och hämta oss brudar. Runt halv 5 var jag på väg ut igen men de blev inte så riktigt, eller jag kom ut gick en bit och sen gick jag tillbaka igen ..... Hahah säger inge mer!

SÖNDAG och inte bakis!
Vaknade av att familjen min inte kan vara tysta när andra sover. Pallade mig upp ur sängen, tog en macka och sen var det bara att börja städa mitt bombnedslag till rum! Tog ungefär 4 timmar sen var det skinande rent. Runt 15.00 åkte jag och pappa till kungenskurva för att kolla på en sadel till min häst, och som jag hade trott eller tog för givet så skulle jag inte få den ... Men världens bästa pappa köpte den till mig!  Nu har jag allt jag behöver och är ganska nöjd med helgen. Så jag avslutade den med att åka till prinsessan och sen hem och duscha och la mig och kolla på film innan jag somna kl 2 i natt.

                 

Camilla, Caroline, Bex och jag


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus