Ett hjärta av ren is

Du är tyvärr en pinsam människa som sårar andra för att hitta din egna lycka. Hoppas bara att du hittade din lycka och förblir lycklig. För jag tänker då inte ta ifrån någon sin lycka bara för att få den själv.
Men sen ska jag väl tack dig som visade vilket stor misstag jag skulle göra innan jag gjorde.


Tre Three trois τρία três สาม


Fredag

kan det blir så mycket bättre? Nej! Eftersom Jossan och Anton fyller år så va vi ett helt gäng på Ballbreaker och bowlade. Fan vad roligt vi hade. Danne, Nisse, jag, maria och ellen var i samma lag och man kan ju bara säga en sak, Dream team! Jag är sämst på att bowla men det va en jävla tur att danne lyfte laget ... i början i alla fall, sen blev han lika mycket kärring som vi andra. Tror inte vi kom sist av 6 lag i alla fall.
Drog vidare i vintervädret, in på Nype men det va inte så värst roligt där. Trots bra sällskap så hade vi roligare på BB.
Kallt som satan åkte jag hem för sova lite innan det va dags att gå upp igen och åka till stallet.
Men nu ligger man död som en fisk i sängen och kollar på film. Upp imorgon kl 6 för att jobba 11 sega timmar.



sådär

Nu är mammas hår fixat .. mycket fint! har även fixat jossans hår idag , det blir skit fint! älskade dom röda slingorna. har även sagt upp mig på mitt förra jobb idag, solat och umgåtts med anna och maria :D
Nu ligger jag i sängen och ska sova snart, för att orka upp imorgon .




jobbigt!

Jobbigt när mamma kommer hem kl kvart i 10 och ber mig färga hennes hår. Det känns ju som man inte gör annat än att färga, klippa och slinga hår hela dagarna. Inte nog med att man jobbar som det utan man ska göra samma sáker när man kommer hem också.
Aja , hinner inte skriva mer innan hon gormar ute i köket..


kärlek, kyssar, kramar kalla det vad ni vill

Kärlek gör en lycklig, Kärlek spelar ett spel med hjärtat som hjärtat inte kan vinna, kärlek gör en varm i hela kroppen, kärlek krossar ens hjärta, kärlek gör en glad, kärlek trycker ner dig tills du inte finner någon luft, kärlek får dig att stå när allt är svårt, Men vart är kärleken?

Kärlek är något som alla letar efter, one in a life time. Så som dom flesta ser på kärlek just nu , så kommer kärleken ta död på mig.


KNIVEN I RYGGEN

Vilket jävla as du är! Hur fan kunde jag lite på dig, eller överhuvetaget lyssna på dig och dina falska jävla ord!
JÄVLA IDIOT


vilket jävla väder

Denhär dagen, fyfan! Först tågen som aldrig kom när man skulle till skolan så det blev att ta taxi.. kändes lite konstigt att åka taxi till skolan, men men.
sen när en lektion va avklarad så slutade vi , så caroline och gurra kom och åt lunch med oss:) Fixade lite på banken innan jag och maria åkte till stallet och fixade lite. Sen vare dags att gå på innebandy möte i solna hallen. Mötte upp caroline och isabelle vid huvudsta för att sen promenera vidare i snö ovädret till solna hallen.
kom hem runt 9 efter att ha snackat med brorsan och kim nere vid pizzerian och lämnat av maria vid pendeln. nu ligger jag i sängen och kollar på film och äter apelsiner.. Skit gott:)


"Galna barn leker bäst"



STOP

Saknar dig utan att ens erkänna det för mig själv. Man säger att han inte är något för dig och att man inte skulle bry sig. Men endå så pratar man oavbrutet om honom .. vet inte vad som är fel, men få ett slut på det!



En ledig tisdag

Väldigt skönt att vakna och veta att man är ledig och inte behöver gå upp.
Har hjälpt mamma lite med tvätten idag så jag känner mig väldigt snäll, har även varit i solna med maria och caroline, kollat lite kläder snackat lite skit .. det vanliga:)
Åkte hem och hjälpte mamma lite till, för att sen klippa jossan . Blev jätte bra!
Sen följde jag med Jossan till kista för att leta efter något fint tills på fredag. Hittade ett par jätte fina skor , men har lite beslutsångest om jag ska köpa dom eller inte. Blir fan deprimerad över att jag inte kan använda mina skor i det här vädret... skorna blir ju förstörda!
Aja , dags att plugga lite till svenska provet på torsdag annars får man väl en utskällning av majken..





let it out

Herregud , du är de kaos i paradise hotel! Men fan vad bra att andreas är tillbaka.
Jag och maria har sysselsatt oss ganska bra idag.. Maria har shoppat upp endel pengar och jag ha tittat på, nej men försöker spara lite istället för att lägg allt på skor och kläder. Har även ridit på Bjutan idag och skött Rompan , Världens bästa.
Har precis kollat klart på PH och snackat lite med Olli.
Ska väl se till att sova lite så man inte är helt död imorgon...

 




i väntan på paradise hotel

1. Är du singel?: ja
2. Är du lycklig?: Det är jag väl
3. Är du uttråkad?: lite
4. Är du ledsen?: nej
5. Är du italienare?: nej
6. Är du cool?: Klart:P
7. Är du från Irland?: nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Yes

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja , varför inte
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja...
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Yes
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: nej
6. Har du haft en hemlig beundrare?: nja , håller inte koll
7. Är du kär?: tycker väldigt mycket om
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: JA

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Har aldrig smitit
2. Brutit nåt?: Nopp
3. Gjort nåt du ångrar? Ja , tyvärr
4. Hoppat Bungee Jump?: nejnej
5. Ljugit för någon du tycker om?: tyvärr
6. Ätit en hel tårta?: nej
7. Gjort bort dig offentligt?: Haha, yes
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: nja
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ah
10. Velat försvinna?: Sometimes


Helt död!

Det blev inte så mycket till att festa i helgen.
Fredagen blev bara stall, red på kvällen och kom inte hem förens kvart över 12 eftersom Linda och AK fick för sig att fika mitt i natten.. hahah blir man förvånad!
Lördagen tillbringade jag också i stallet , men klippte även pirri och julia.
Blev jätte fina i håret. På kvällen firade vi mysan som blev 18 i tisdags. Mysig middag med alla brudar och sen en del roliga spel innan resten av brudarna drog ut på krogen så åkte jag hem och sova ... skulle jobba kl 7 imorse, hum lagom roligt! Men nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet, är lagom seg i kroppen.
Nu sitter jag och laddar inför att hålla mig vaken till johan falk börjar.



Vin Diesel

 



Fredag fredag fredag

flippa kör bara. vaknade halv 9 imorse för att göra lite saker , Men det gick ju inte..så det blev inte så mycket gjort.
Har inte gjort mer än gått en promenad med Theo och legat i sängen och tagit det lugnt . så nu är det dax att åka upp till stallet och göra lite nytta:)

  



leave all or nothing

NEJ , nu är jag less på snön! Vaknar och ser ut genom fönstret och det enda man ser är den där jävla snön, orkar varken klä på sig eller gå ut och frysa. Tog mig alla fall ner till tåget efter att ha vaknat på fel sida... Men jag kom snart på bättre tankar(A)
Jobbade mycket bra i skolan trots att Maria och jag va helt slut.
Efter skolan så åkte vi till kista och kolla lite skor och kläder... konstigt att jag kollar efter skor va..not
Maria hittade en jätte fin tröja som blir invigning på lördagens dop. Själv hittade jag super mycket fina skor. Men vad är nöjet med att köpa alla skor om jag inte kan ha dom på mig i det skit vädret som är nu. Har ännu inte invigit mina skor jag köpte för en månad än. Men av en anledning längtar jag inte länge än till juni.
Ska försöka sova nu, måste upp och göra lite nytta innan jag ska till lilla prinsessan.

please dont go

 



tell me that we belong together

"Bortappad men endå där"
Gårdagen va väldigt mysig.. Började med att vi va i skolan för att ta oss igenom ännu en dag mot studenten. Det blev inte en sån sen dag så vi satt kvar ett tag och tog det lugnt.
Duktig som caroline är så skulle hon till jobbet, medans jag och maria åkt hem till mig för att lata oss en stund innan vi skulle åka in till hovet. Aik-leksand, eftersom maria hejar på leksand så va matchen inte så lyckad. Men det va bra drag. Försökte ta tunnelbanan till stan för att äta lite men det tog typ 20 min längre än vanligt.
Fortsatte sen hem mot ulrikstal för att slå läger, mihi.




Med hoppet från tomma ord!

Hopp och lovade ord är två helt olika betydelser, det värsta är att man lever på det hoppet man fått av dom tomma orden man får av någon som betyder något. men att gräva ner sig och tycka synd om sig själv bara för något har gått fel , blir man inte starkare av.
Att bli besviken på någon man litar på blir man ganska ofta, Men det är mänskligt att göra misstag och alla ska få en andra chans .. men ska dom får en tredje chans?



När kärleken sviker

Så står vännerna kvar!
Gick inte och la mig förens halv 5 efter att ha varit hos maria och ätit middag med brudarna.
Hade astrevligt! men åkte hem ganska tidigt, men trots att man va hemma i tid så somnade jag inte förens runt 5.... Så nu har man sovit bort halva dagen. Och det lär inte bli mycket mer än att ligga i sängen och ta det lugnt idag. Är i för sig ledig imorgon, så man kanske ska se om det är någon som vill hitta på något.
Jag, Maria och wiktor som hade planerat att se snabba cash idag, men det blev inte riktigt så. Får ta det imorgon.




tillbaka till verkligheten

Vaknade lite sent imorse, försökte sminka mig i farten när jag klädde på mig så det blev lite misslyckat men vafan..
Och med min vanliga tur så va tåget 6 min försenat, 8 min , 15 min så jävla irriterande så jag tog 509 istället. Käka lunch med Caroline innan vi gick till skolan. Fick inte så mycket gjort mer än att göra pärlarmband, haha som på dagis :P
Fixade lite till kultur och stil innan vi gick hem.
Tog en promenad med theo för att sen gå ner till brorsan och klippa min andra bror. Klippte även pappa när jag kom hem , blev väldigt bra på båda.
Dags att gå ut med lille theo innan jag somnar, som tur är man ledig imorgon så man kan sova ut lite.



Cant let you go, again!



hopes, dreams and reality

Man lär sig oftast av sina misstag, och jag gör aldrig om mitt misstag.
Frös som en idiot igår efter att varit och kollat på hockey när patrik spelade på hovet så va det väldigt skönt att komma hem och lägga sig i sängen. Fick en dålig nyhet som fick mig att få lite panik så det blev inte så mycket sovade inatt men som sagt... orsakade man ett problem får man lösa det också, även fast det inte är lätt.
Men ge aldrig upp när det finns folk som älskar dig, det tänker inte jag göra ialla fall...



love


Det finns inget svar på vad kärlek är. Man måste känna det, du säger inte till någon att du älskar den så är det kärlek. Utan för vissa är meningen jag älskar dig ett skydd på att du alltid kommer ha någon vid din sida även fast dom andra lämnar dig. Säg inget med ord utan visa genom vad du gör för/mot den du älskar



best friends dont lie

Man drömmer så konstiga drömmar när man är sjuk.. Även fast det inte är så lätt att sova.
Togen en liten promenad med Theo imorse för att få lite luft. Sen har jag tillbringat resten av dagen i soffan och i sängen. Förutom den timmen jag va ute på promenad med Caroline och snackade lite skit.
Man behöver rensa tankarna lite ibland så vad är inte bättre än att prata med en av sina närmsta vänner.
Imorgon börjar skolan, sådär lagom roligt..





Pissdag

Efter att ha ridit med noll motivation till något så känns det som om man bara vill hem och lägga sig.
Vaknade med hals ont och as förkyld, så det va inte toppen. Men men man kan ju inte gå och dö för att en liten förkylning.. Åkte upp till stallet fixade med rompan och snackade massa skit med brudarna för att sen åka hem och kolla på paradise hotel.
Fan ur med Rami!
Imorgon är då sista dagen på lovet, och mitt allra sista jullov någonsin. Känner mig väldigt gammal :P
Men fan vilket drag det kommer bli!
Nu ska jag kolla klart på paradise hotel och försöka sova bort förkylningen..

P&K




Big time for school

man kan inte påstå att man har vilat på det sista jullovet. Om bara 5 månader och 2 dagar så fyller jag 20, och efter 2 dagar till så tar man studeten! När man äntligen har kommit så långt och har längtat efter att sluta skolan så börjar man få lite ångest... vill jag verkligen sluta skolan och jobba dagarna i ända? Man inser nog aldrig hur bra man har det i skolan förens man slutar.  Och nu har även biljetterna kommit till våran skiva 5 maj på Brorgila, ring eller skriv för biljett 120kr st.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus